Posted September 24, 201311 yr Postovani clanovi kluba putnika Srbije OTVARANJE SEZONE 2014 .gif' alt='::'> Posle Velike Juznoamericke avanture ide se na nesto skromniju destinaciju S. Amerika - Florida, Mexico, Kuba, Bahami Polazak 04. januar Beograd - Frankfurt - Miami (USA) 08. januar Miami - New York 12. januar Miami - Cancun - Chicen Ica (MEXICO) 18. januar Cancun - Havana (CUBA) 26. januar Havana - Nasau (BAHAMAS) 29. januar Nasau - Miami (USA) Povratak 02. februar Miami - Frankfurt m - Beograd Povratna avio karta (Lufthansa) Bgd - Fra - Miami - Fra - Bgd 1.096 USD Avio karta Miami - New York 122 USD Avio karta Miami - Kankun 146 USD Kankun - Havana 282 USD Havana - Nasau 220 USD Brodska karta Nasau - Miami 98 usd Zainteresovani izvolite !
September 25, 201311 yr Ja planiram nesto slicno, nova godina u NY, pa posle Miami i Bahami ili Karibi. Mada si me zainteresovao za ovaj segment Miami - Cancun - Havana - Nasau - Miami. Mozda promenim moje planove pa odem iz NY u cancun direktno pa odatle za Kubu. Imam pitanje za vizu za Bahame, kakva je procedura i gde se vadi?
September 27, 201311 yr Author Za Bahame treba viza. Ako su dokumenta u redu dobija se na ulazu u zemlju ili ostrvo i ne kosta nista. sretan put
September 29, 201311 yr Ja sam bas zainteresovana! Reci mi samo da li ti imas vizu ili tek treba da vadis?
September 29, 201311 yr Molim te da pročitaš pravilnik, imaš link u vrhu foruma. Tamo posebno molimo ljude da ne pišu cele naslove tema velikim slovima, jer je ružno i nepristojno.
September 30, 201311 yr Author Izvinjenje, zbog greske, nemam nista protiv da izmenite nacin pisanja hvala
September 30, 201311 yr Author Karipska avantura U vezi viza i ostalih formalnosti za putovanje, naglasavam de je potrebna , normalno, USA viza, koju sam dobio na 10 godina. Sa njom se slobodno odlazi u Meksiko. Za Bahame viza se vadi pri ulasku na ostrvo i potpuno je besplatna. I povratna avio karta preko bare. Sve ostalo je individualno, od lokalnih prevoza, hostela, hotela i restorana. U Kankunu je najpovoljnije da vise osoba iznajme taksi za obilazak Chicen ice, kao i za posete predivnim plazama u okolini.