Posted September 27, 2013 Imam da iskorisim 15 dana do pocetka faksa.Planirao sam da idem stopom u Atinu preko Makedonije a odatle u Instabul.Isao bi stopom i spavao u satoru i koristio CS.Imam iskustva za stop uglavnom po Evropi i to zapadnoj.E sada znam da je malo skatljiv stop po Grckoj pa ako moze neka iskustva ,predlozi.I ne znam kakve su noci dole ,dal je Grcka ili taj deo Turske vec malo zahladneo ili moze jos uvek da se kampuje.Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2013 Moze jos do kraja oktobra..ali ako odes do Atine,onda moras da se vratis za Solun,pa u pravcu Turske...Neznam kako je sa stopiranjem,nikada nisam to radio..a i nemam zelju..Bolje malo iskombinuj prevoz a ok sto se tice kampovanja.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2013 Autostop je nesto najbolje sto mi se desava kada putujem:-) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2013 ma to je super..ali ja nemam zivaca da cekam ko ce da mi stane ili ne.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2013 Mi smo ljetos stopali po Grckoj i imamo samo pozitivna iskustva.. Ruta nam je bila iz Albanije smo presli do Ioannine (kampirali u neke bake u dvoristu,ona dopustila),iz Ioannine se spustili do Atene a onda iz Atene u Solun i dalje u Bugarsku.. Stop je isao dosta lagano, jedino je bilo malo problematicno izlazak iz Soluna jer smo stopali bas na autoputu,ali nakon nekih satak nam je stao bugarski kamiondzija.. Sretno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2013 tema premestena u autostop sekciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites