Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

imam jednu molbu, nisam siguran da li iko moze da mi pomogne :/.. imao sam na gajbi par dana gosta iz Hong Konga, on je ukupno ostao u zemlji do juce ( 09.11.2013. ) deset dana ( tako on misli, nije siguran :) ) a li nije znao da drzavljanima Hong Konga je omoguceno da ostanu u Srbiji maksimum dve nedelje bez vize. Sad, njega zanima, da li je moguce ikako otici do Rumunije, Bugarske ili Makedonije, preci granicu i vratiti se natrag u zemlju ili postoji odredjeni period vremena koji moze da prodje do povratka natrag. Proverio sam na sajtu ministarstva ali nema bas puno informacija vezanih za ovo :/

Da.

Neka samo izadje iz SRB u bilo koju od okolnih zemalja, pa predje ponovo nasu granicu i ima novih 14 dana.

• Author

mislim da mu jesu pravili probleme, jer se ne javlja vec dva dana a obecao je da ce cimati cim se vrne u Sr  :(

Ne treba da mu prave problem, ako izadje iz zemlje.

Poznajem lika iz HK koji je to vec radio.

Reciprocno tome i nasi drzavljani imaju pravo na 14 dana u HK, pa izadju na jedan dan do Makaoa, pa imaju jos 14 dana.

Mozda hoce da sedi dan, dva van zemlje da bude siguran da neki granicar nece da ga cima.

• Author

odgovorio je, sada je u Rumuniji, nije hteo da se vrne u Srbiju, jer su mu nasi granicari platili kartu do Temisvara kada su culi da nije imao srece sa stopom i morao je da pesaci 30 km do gran'ce... od sada pratim njegov FB stalno :D