Posted November 26, 2013 Pozdrav! Da li neko ima kakvu ideju o tome koji je najbrzi i najpovoljniji nacin da se iz Beograda stigne do Krima? Krenuo bih za Krim par dana pred Novu godinu (idealno 29.-og), i vratio bih se sestog ili sedmog januara. Avio karte su od 315 eura pa navise. Najvise bi mi odgovaralo direktno do Sevastopolja ili Odese, ali i Kijev dolazi u obzir. Takođe, ukoliko neko zna neku varijantu iz Bukurešta...ili ako neko u tom periodu ide kolima-neka me obavesti. Najlepše hvala! Igor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2013 Будимпешта (BUD) → Кијев Зуљани (IEV) W6 2473 28.12.2013 10:20 - 13:00 1 Одрасла особа Превоз19.990,00 FtЦена лета17.990,00 FtАдминистративна такса2.000,00 Ft Кијев Зуљани (IEV) → Будимпешта (BUD) W6 2474 7.1.2014 13:30 - 14:10 1 Одрасла особа Превоз25.990,00 FtЦена лета23.990,00 FtАдминистративна такса2.000,00 Ft Услуге0,00 Ft Укупно у EUR 163,18 € Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2013 Najlepse hvala. Kupio sam kartu. Vec videh tu opciju, al' reko' dok dodas prevoz do Peste i od Kijeva...ali izgleda da se isplati kada ne dokupis prtljag. Pozdrav! Igor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2013 Bilo je za 28.975 DIn..Beograd-Istanbul-Simferopol..povratna karta (Turkish Airlines)..Kad se presaberes(voz Bgd-Bdp..i voz Kiev-Simferopol..)..to dodje isto Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2013 A za koje datume? Pošto za datume koje sam gledao ja, a koji mi odgovaraju (Dec 27, 28, 29 odlazak, i januar 5,6,7 povratak), nije bilo šanse da se nađe bilo šta ispod 313 eura Turkish-om. Mozeš li mi poslati link za ponudu? Igor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2013 tvoji datumi su high season, tako da nije nista cudno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2013 A za koje datume? Pošto za datume koje sam gledao ja, a koji mi odgovaraju (Dec 27, 28, 29 odlazak, i januar 5,6,7 povratak), nije bilo šanse da se nađe bilo šta ispod 313 eura Turkish-om. Mozeš li mi poslati link za ponudu? Igor па за 28.12-----5.1 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2013 Da, ali i tada, ali i sada, cena karte preko Turkish-a je 35890.00 RSD za navedene datume (28-5). Tu cenu od 28900.00 nisam uspeo da nadjem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Instalirao sam OnTheFly na mobilni,i koliko vidim imaju najbolje ponude.Tu sam i nasao ovo..(itasoftware.com) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Kod Tripsta je 233 evra ako placas Dinersom, na edreamsu 239 sa Visa Entropay, viza kreditnom 263 evra. Travelgenio je 226 opet Dinersom. 26/12 - 5/01 Beograd - Simferopol Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Ja sam samo na brzinu gledao,jer mozda budem leteo za Kiev.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Ja sam samo na brzinu gledao,jer mozda budem leteo za Kiev.. ali ne videh ni ja nista ispod 309 eur Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Beograd - Kijev - 26/12 - 5/01 Airtickets: 269 evra Mastercardom Edreams: isto 269, ali visa enterpay Travelgenio: 268, Diners Club Volagratis: 287 Visa debit carticom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Datum Flug Abreise Ankunft 1 So 29/12/2013 Turkish Airlines TK 1084 Economy 20:20 Belgrad Beograd Terminal: 2 23:00 Istanbul Ataturk Terminal: I 2 Mo 30/12/2013 Turkish Airlines TK 0457 Economy 07:50 Istanbul Ataturk Terminal: I 09:55 Kiew Kiev-Borispol Terminal: D Rückflug Datum Flug Abreise Ankunft 1 So 05/01/2014 Turkish Airlines TK 0460 Economy 21:15 Kiew Kiev-Borispol Terminal: D 23:30 Istanbul Ataturk Terminal: I 2 Mo 06/01/2014 Turkish Airlines TK 1081 Economy 07:45 Istanbul Ataturk Terminal: I 08:30 Belgrad Beograd Terminal: 2 Sind Sie sicher, dass Sie den Bravofly NoProblem nicht nutzen möchten? Möchten Sie sicher gehen, dass Ihre Tickets auf jeden Fall erstattet werden, wenn Sie Ihre Reise nicht antreten können? Kaufen Sie BRAVOFLY NOPROBLEM, die Ihnen exklusive Hilfe bietet. - Fast Line bevorzugte Hilfe: Sie erhalten Zugang zu einer besonderen Email-Adresse und Telefonnummer für dringenden Anfragen; Keine Reiseagentur Verwaltungskosten im Falle einer Umbuchung. - Versicherung AMI Assistance: Erstattung bei Stornierung des Fluges aus Gesundheitsgründen (mit ärztlichem Attest); Ersatz für Ihr Gepäck, wenn etwas abhanden kommt, zestört oder beschädigt wird; Flughafentransport und Ersatz, wenn Sie aus gesundheitlichen Gründen früher abreisen oder den Flug verschieben müssen sowie die Kostenübernahme bei Arztbesuchen. Preis 1 Erwachsener 325.77 € Bravofly NoProblem 24.50 € Buchungsbestätigung per SMS KOSTENLOS Daten der Reisenden Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 Datum Flug Abreise Ankunft 1 So 29/12/2013 Turkish Airlines TK 1084 Economy 20:20 Belgrad Beograd Terminal: 2 23:00 Istanbul Ataturk Terminal: I 2 Mo 30/12/2013 Turkish Airlines TK 0457 Economy 07:50 Istanbul Ataturk Terminal: I 09:55 Kiew Kiev-Borispol Terminal: D Rückflug Datum Flug Abreise Ankunft 1 So 05/01/2014 Turkish Airlines TK 0460 Economy 21:15 Kiew Kiev-Borispol Terminal: D 23:30 Istanbul Ataturk Terminal: I 2 Mo 06/01/2014 Turkish Airlines TK 1081 Economy 07:45 Istanbul Ataturk Terminal: I 08:30 Belgrad Beograd Terminal: 2 Sind Sie sicher, dass Sie den Bravofly NoProblem nicht nutzen möchten? Möchten Sie sicher gehen, dass Ihre Tickets auf jeden Fall erstattet werden, wenn Sie Ihre Reise nicht antreten können? Kaufen Sie BRAVOFLY NOPROBLEM, die Ihnen exklusive Hilfe bietet. - Fast Line bevorzugte Hilfe: Sie erhalten Zugang zu einer besonderen Email-Adresse und Telefonnummer für dringenden Anfragen; Keine Reiseagentur Verwaltungskosten im Falle einer Umbuchung. - Versicherung AMI Assistance: Erstattung bei Stornierung des Fluges aus Gesundheitsgründen (mit ärztlichem Attest); Ersatz für Ihr Gepäck, wenn etwas abhanden kommt, zestört oder beschädigt wird; Flughafentransport und Ersatz, wenn Sie aus gesundheitlichen Gründen früher abreisen oder den Flug verschieben müssen sowie die Kostenübernahme bei Arztbesuchen. Preis 1 Erwachsener 325.77 € Bravofly NoProblem 24.50 € Buchungsbestätigung per SMS KOSTENLOS Daten der Reisenden http://www.bravofly.at/vg1/booking/booking1.action?idBooking=227588712&error=&back=false Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2013 tashi vam nađe ta 269Eura a vi idalje razglabate. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2013 tashi vam nađe ta 269Eura a vi idalje razglabate. pokazi mi molim te tu njenu cenu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2013 Pozdrav! Da li neko ima kakvu ideju o tome koji je najbrzi i najpovoljniji nacin da se iz Beograda stigne do Krima? Krenuo bih za Krim par dana pred Novu godinu (idealno 29.-og), i vratio bih se sestog ili sedmog januara. Avio karte su od 315 eura pa navise. Najvise bi mi odgovaralo direktno do Sevastopolja ili Odese, ali i Kijev dolazi u obzir. Takođe, ukoliko neko zna neku varijantu iz Bukurešta...ili ako neko u tom periodu ide kolima-neka me obavesti. Najlepše hvala! Igor Ides tamo u privatnu posetu ili nesto organizovano?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2013 A kako se pokazuje cena? Ok, sad kontam da si ti gledao samo 29., a ja 26., ali reci tako... Anyways, ja sam gledala na tripsta. Evo ti link (tu su ti cene +/- 3 dana): ssengersInfant=0&class=Y&airlineCode=&directFlightsOnly= 0&extendedDates=1&isRoundtrip=1&obDate=26%2F12%2F2013&obTime=00%3A00&ibDate=05%2F01%2F2014&ibTime=00%3A00&partnerCode=1a528b&subPartnerCode=ZMWW938iL401QwyhEOSIkw'>link Ako nemas Diners, može Vola gratis, tamo je bez provizije sa Visa debit karticom: http://www.volagratis.com/vg1/search/results.action?idRequest=4028140240 Ako ti se ne otvore linkovi sve do rezultata, idi peške - sajtovi su: tripsta.it i volagratis.com A ako mozeš da se vratiš 7. janura, za taj datum i Turkish na njihovom sajtu prodaje za 261, bez provizije. I kod njih, ako nisu nešto menjali, ne moraš ni odmah da platiš. Imaš i iz Milana, i to baš za 29., povratak 5. Austrian airlines za 214 bilo kojom karticom. Sa presedanjem u Beču... A nije jasno zašto mi, kad tražim Beč - Kijev, ne izlazi ta ista ponuda. EDIT Izlomila sam malo taj link, jer je pomerio margine. Nažalost na ipadu ne mogu da kopiram sa sajta, pa da ode zalepim, mogu samo link. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2013 Neznam videcu kakav mi je plan,ali gledam da idem sa sto manje presedanja,tako da Milano otpada,pogotovo sto za Bec imam prevoz kolima.A koliko vidim sve ide preko Istanbula. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2013 Jeste, sve je preko Istanbula, isim tog Austriana - pogledaj da li imaju još negde ponudu, jer 214 je odlicna cena (ako imš prevoz do Beča). Inače, iz Beča i LOT ima neke ponude, preko Varšave. Što se presedanja tiče, u tom periodu što manje to bolje, naravno. I zbog praznika i zbog vremena. Evo danas u Milanu pada sneg... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2013 Idem privatno, ali sam na kraju uzeo kartu preko Wizz-a iz Pešte do Kijeva, a od Kijeva ću lokalnim avioprevoznikom/vozom do Simferopolja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2014 Ljudi, kako je moguce otici do Krima sad, a da se ne ide kopneno zbog krize U ukrajini? Mislio sam najjeftinija varjanta nesto preko Varne, Konstance, postoji li trajekt direkt do Sevastopolja? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2014 AtlasJet: Istanbul - Simferopol. Za sada saobraća ali s obzirom na situaciju, moguće je svašta očekivati tj ponovno zatvranje zračnog prostora iznad Krima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2014 Ma za Novu Godinu ce biti lud provod sigurno)))))) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites