Posted December 5, 2013 Дакле, тражим јатаке, али не за хајдчију, већ за информацију Добро, знам да јатаци не иду са термином информација (или ипак.... ), али свакако ми је потребан један инпут везан је за транспорт између два аеродрома у Белгији, Брисел и Брисел-Шарлроа и.... наравно, тражм најјефтинију верзију. Дакле, знам да има аутобуски, трамвајски, тролејбуски превоз на територији Валоније (), затим брзе пруге на територији Белгије (SNCB) и превоз на територији Брисела (STIB). Интересује ме повратна карта на релацији аеродром Брисел до аеродром Брисел-Шарлроа. Ја сам нашао 41,40 евра са SNCB-ом, али то ми се чини мало скупо...или претјерујем . Дакле интересује ме само једна повратна карта, можда нека комбинација претходних, већ поменутих, провајдера транспорта Ако неко има искуства са овим и још подијели информацију, постављам га за харамбашу Успут, ево још једног питања: да ли постоји седмична карта која покрива цијелу територију Белгије, укључијући и Брисел....али да није скупа, наравно Добро, остаје да се захвалим јатацима...ако их има, а ваљда има иако је Митровдан прошао Поздрав Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2013 Ja sam baš danas kupio povratnu kartu šatl busom od aerodroma Šarlroa da Brisela za 10€ ( 5€ po pravcu). Toliko je u pretplati, kada se kupuje dovoljno dana u napred, cena može ići do 14€ po pravcu online , odnosno 17€ kada se kupuje na licu mesta, naravno opet po pravcu. Sada sam malo pogledao sajt belgijske železnice i on nudi povratne kartr Brisel- aerodrom oko 15€. Moguće je da ćeš pronaći neki jeftiniji prevoz, ako se malo zainteresuješ. Ali za prvi deo puta ovo je sigurno najjeftinije. Ah da, radi se o prevozniku Flibiko. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2013 Хвала буљубашо Дуки Шалу на страну, ево сада гледам сајт превозника, релација Брисел-Миди- аеродром Шарлроа-Брисел Миди за датуме 17.12. и 29.12. износи укупно 28 евра. Наравно, мене интересује превоз од аеродрома Брисел Шарлроа до главног аеродрома у Бриселу, не знам колико је главни аеродром у Бриселу далеко од станице Брисел Миди и колико још треба доплатити за карту до гавног аеродрома? Има ли и неких других опција? Поздрав. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 6, 2013 наравно, тражм најјефтинију верзију. Pa,sedi u bus/voz i nemoj da platis. Jeftinije od toga nema Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites