Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Nosilac sam turističke vize na 10 godina, u US sam ušao avionom (let iz Pariza za San Francisko) XX septembra 2013 . Viza mi je odobrene na 6 meseci. (važi do XX marta 2014) US sam napustio X. oktobra 2013 ( dve nedelje kasnije) Sleteo sam u Amsterdam iz San Franciska. Ali prilikom izlaska iz US nisam predao I-94  formular. ( nisam siguran da li je jedan deo formulara ostao kod mene posle ulaska u US) Znači kada sam napuštao US nisam ostavio taj dokument kao dokaz da sam napustio US. Ali imam pečat u pasošu da sam sleteo na aerodrom u Amsterdam. Da li mi možete reći šta treba da uradim da bih dokazao da sam izašao iz US u predviđenom roku, hvala? 

NAPOMENUO BIH DA SAM PRILICNO SIGURAN DA POSLE PREDAJE ONOG PAPIRA CARINIKU NA ULAZU MENI NIJE OSTAO NIKAKAV OBRAZAC. JEDNOSTAVNO SAM OTIŠAO (TJ USAO U ZEMLJU)    ::crazy: i kada sam odlazio nisam imao nista da im ostavim.. upomoć...  :?

Ni meni nisu poslednji put udarili nikakav pecat i ne secam se vise da li sam poslednji put imala onaj kartoncic sto ti zaheftaju na stranici blizu vize. Pa su mi opet posle toga dali vizu na 10 godina. U svakom slucaju, don't panic, oni nemaju dokaz da si sve ovo vreme bio u US, a ti imas dokaz da nisi. :)

Sve je u redu.

Ja nisam bio neko vreme u US, ali jesam u Kanadi, gde uopšte ne lupaju te izlazne pečate (samo ulazne). A što reče Taši, javlja mi se da to ni u US nisu radili tamo negde 2009... Kontam da ili to vode kroz evidenciju aviokompanija, ili ne vode uopšte. Ako si došao spolja, znači nisi bio unutra :D

• Author

ZVANIČNI OGOVOR AMBASADE

Postovani,

Ne morate nista da radite. Doslo je do promene procedure pracenja ulazaka I izlazaka iz SAD . Vise se ne koristi formular I 94 vec boarding liste avio kompanija.

Pozdrav,

Konzularno odeljenje,

US Embassy Belgrade, Serbia