Followers 0

Rostov na Donu

7 posts in this topic

Trebalo bi za par meseci da odem u Rostov i provedem tamo nekih par nedelje... Znacio bi mi svaki savet vezano za grad... Da li moze tamo da se kupa leti tj. jel klima ok u julu-avgustu? Mislila sam da napravim izlet do mora  :)

ko je neko bio neka podeli svoja iskustva, bila bih beskrajno zahvalna  clap.gif' alt=':clap:'> :party:

Ja sam bio u Rostovu kao klinac ,jos 1999.godine ,slabo se secam,ali znam da mi se grad bas svideo,nije mali uopste ima oko milion stanovnika,do Azovskog mora ima oko 40 km voznje ,mada ne moze da se poredi (bar nije moglo tad ) sa nekim ozbiljnijim morem sto se tice plaza ,kupanja i slicnih aktivnosti.

Hvala :)

Bicu tamo 3 nedelje u avgustu pa cu napisati detaljan izvestaj, znacice nekom sigurno :)

Molila bih da mi se jave osobe koje bi mogle da me posavetuju oko aerodroma Ataturk u Istanbulu... U povratku imam 12h izmedju 2 leta pa bih izasla da prosetam do centra (vec sam bila u Istanbulu, znam da se snadjem po gradu) ali nikad nisam izlazila tako izmedju leta, ne znam da li moze, gde da ostavim prtljag i tako te tehnikalije :)

Molim te da obratiš pažnju na trenutna dešavanja, nešto sam čitao da je Ukrajina sinoć bombardovala granični prelaz u Rostovu, siguran sam da nije ništa opasno ali prati situaciju. Ukoliko letiš sa Turkish preko Ataturka i imaš međunarodnu konekciju dužu od 6 sati, imaš pravo na free Istanbul tour, poronađi detalje na njihovom sajtu, vjerujem da moraš unaprijed aplicirati.

Uh :( praticu svakako...

Decko mi tamo trenutno zivi i sve je sasvim normalno (osim sto je bas dosta ljudi izbeglo iz Ukrajine)

Da, letim preko Turkisha... Raspitacu se, hvala :) Ali ako je to nesto organizovano od strane turisticke organizacije, radije bih se sama setkala... No, ako je u pitanju neki vid besplatnog prevoza do centra, onda super :D

Trebalo bi da imas sve besplatno...prevoz, hranu, hotel, a cak i neke ulaznice (ne znam tacno da li biras jednu ili imas vise).

Uh :( praticu svakako...

Decko mi tamo trenutno zivi i sve je sasvim normalno (osim sto je bas dosta ljudi izbeglo iz Ukrajine)

Каква бре ситуација, то је Русија, то не сме нико да дира ;)