Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Potreban mi je neko ko bi zeleo da putuje sa mnom na 4-5 dana u neki evropski grad, preko putnicke agencije... :) Oko destinacije bi smo se dogovorili... 

potreban mi je neko ko je za zainteresovan za putovanje u neki evropski grad javite se 

• 2 weeks later...

Nasla ponudu na popustima preko agencije , putovanje u Istanbul, 86 evra, busom, 2 nocenja sa doruckom. 19-og juna putujem, ko je zainteresovan nek se javi.

Koja je agencija u pitanju Andrea? I odakle je polazak jer ja sam iz Krusevca?

Ja sam to uplatila preko popusta, i još uvek ponuda važi. Agencija je Party travel iz Beograda, a i polazak je iz Beograda takodje. E sad ne znam da li staju u drugim gradovima, to moras da vidiš sa agencijom. Pozdrav

Pa verovatno sam sad zakasnio, nema vajde, ta agencija ionako nema predstavnistvo u Krusevcu. Hvala tebi na informacijama. poz

• Author

Ako je neko raspolozen za Milano sa fakultativnim izletom  u svajcarsku negde krajem jula, nek' se javi... U pitanju je poznata agencija...  :spot:

• 1 month later...
  • Author

Da li je neko od mladjih forumasa zainteresovan za neku evropsku destinaciju, npr. Italiju u trajanju od 5- 6 dana?  :smile:

Edited by flying kathy

flying kathy, ja razmisljam da posetim Torino, ali jos nista nisam odlucio. Imas li neku predstavu o cenama?

Ja sam za Nicu oko sredine avgusta, u svojoj reziji povoljnije je, hosteli se mogu naci za 20-30e dnevno u nekima imate i dorucak besplatan, bus Nica-Beograd povratna je oko 150 eura.

Kathy, jesi ti otputovala negde (ne prihvata se ako je u svojstvu vodica agencije) u poslednjih 6 meseci? Da li putujes tako cesto ili se samo javis kad tvoja agencija smisli neku "zanimljivu ponudu"?

• Author

Kathy, jesi ti otputovala negde (ne prihvata se ako je u svojstvu vodica agencije) u poslednjih 6 meseci? Da li putujes tako cesto ili se samo javis kad tvoja agencija smisli neku "zanimljivu ponudu"?

Putovala sam u Holandiju i Poljsku pre dva meseca... I da...ne mogu nikako da putujem u svojstvu vodica, kad nisam vodic  :smile: Kad ''moja'' agencija izbaci povoljne ponude, koje odgovaraju budzetu, onda se koferi pakuju...   

• 2 months later...