Posted July 27, 2014 Potrebno drustvo za more u grckoj , ne znam ni kada ni gde jos nisam odlucio imam dobru volju ali nemam drustvo prvobitna ideja mi je bila da idem autom do grcke na nekih nedelju dana oko 20-og , zatim da se povratku 29 uzme let wizz i skoplja skoplje - trevizo , da se obidje venecija do 01.09 i povretak u skoplje gde nas ceka auto i konacno kuci medjutim tesko da cu naci drustvo za tako ludu ideju pa ajmo za pocetak samo ko je zainteresovan za letvoanje u grcku ... oko datuma i mesta odmora se mozemo lako dogovoriti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 Ja sam zaintereovana samo za Grcku, pocetkom avgusta ili cak vec sada kraj jula. Kako stojis sa vremenom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 Ja sam zainteresovana od 10.08. za Grcku... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 Ja sam zaintereovana samo za Grcku, pocetkom avgusta ili cak vec sada kraj jula. Kako stojis sa vremenom?Martina to je prakticno za koj dan hmmm malo teze bi to islo jos ni odmor nisam prijavio... ali videcemo.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 Ja sam zainteresovana od 10.08. za Grcku...OK videcemo mozemo se dogovoriti.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Svi zainteresovani mozete pisati ovde ,privatne poruke ili na mail wladimir.radosavljavic@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Ribolovac.ribolovac, da li ti loviš ribe ili ribe? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Duya to je samo nick i nisam ovde da lovim ribe vec da nadjem drustvo za put... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2014 Ajmo ko je zainteresovan auto grcka more,nisam nista uplatio,upalimo auto pa gde stignemo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2014 (edited) Ja sam zainteresovana za Grčku. Negde posle 15-og ili 20-og avgusta. Samo za neku povoljniju varijantu. Čak sam ja mislila busom, ali vidim, pominješ kola. Imaš moj post od pre par sati. I ne budi Edited July 30, 2014 by TriLLiaN Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2014 P.S. Hmm, čak i varijanta da se zaobiđu agencije. Not bad.Kako ti se čine one mainstream varijante - Paralija, Asprovalta? Ili pak - mnogo preporuka imam za Nikiti, Sitonija strana prema Atosu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2014 Destinacije su ok 15-20-ti hmmmmm ne znam sta da ti kazem na tu temu aj videcemo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2014 Destinacija je Nei Pori, datum 18.8. pa ti aj' vidi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2014 Ja sam zaintereovana samo za Grcku, pocetkom avgusta ili cak vec sada kraj jula. Kako stojis sa vremenom?Jel si nasla drustvo za Grcku? Ja bih isao ovih dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites