Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pocetkom maja idem u Grcku na nako studentsko potovanje, pa mi je palo na pamet da poslije istog ostanem par dana u Atini.

E sad zanima me da li neko od vas ima kakva iskustva po tom pitanju:znaci da mi preporuci neki pristojan hostel (pod pristojnim mislim na cijenu i na lokaciju, kvalitet usluge mi i nije od nekog znacaja, jer ionako planiram samo da prespavam)

Naravno, osim toga dobrodosli su i tips&tricks o Atini: sta vidjeti, kako organizovati prevoz...i sl.

Hvala dobrim ljudima!

Pozdrav!

Sto ne probas sa Couchsurfing.com i Hospitalityclub.org?

Tako ne moras da placas hostele, i jos plus upoznas gomilu domacih...

Eto

pozdrav jos jednom

Acketa  :mrgreen:

Hostel u Atini... hmm najbolje bi bilo da pogledas na http://www.hostelz.com/ - tamo imas i cene, i lokaciju, cak i komentare korisnika... sajt uglavnom izlistava jeftinije opcije, ali ne verujem da se moze naci nesto ispod 15ak evra za dorm bed (krevet u grupnoj spavaonici).

Naravno, najjeftiniji smestaj se nikada ne moze naci na netu, jer prljavi hotelcici ne samo da nemaju svoje sajtove, nego u najvecem broju slucajeva nemaju ni cistu posteljinu... no ako nemas puno para i imas vrecu za spavanje, prosetaj malo po ulicicama oko trga Omonia i potrazi tablu na kojoj pise "hotel", sigurno ces naleteti na nesto jeftino i relativno prljavo :)

LP

• 4 weeks later...

Sigurno ces naci gomilu za spavanje i druzenje raspolozhenih atinjana na Couchesurfing i Hospitality klubovima. A od koga cesh bolje saznati za prilike u Atini ako ne od njih.

www.couchsurfing.com

www.hospitalityclub.org

Uzdravlje ;)