Jump to content

Featured Replies

Posted

Moj drugar Nemac Raul, jako dobar lik, dolazi u Avgustu u BGD gde ce biti bar do kasnog proleca na studijama. E sad, njemu bi trebalo neko mesto na kom moze da zivi svo to vreme.

Ako znate nekoga ko trazi cimera, ili nekoga ko prima podstanara ili tako nesto, a da nije predaleko od centra BGD-a (moze i novi BGD) javite mi pa da ja njemu javim... On bi dosao od prvog Avgusta... Studira politicke nauke i skroz je opusten i pametan momak i iskace iz svih stereotipa o Nemcima... Meni pre lici na nekog Spanca revolucionara :)

:mrgreen:

Cao,Acketa!

imam dve opcije za sada...

1. moj drugar radi u NVO sektoru i treba da im dodje jedan Svajcarac na otprilike isto vreme i njemu ce trebati cimer..da li i kada dolazi znacemo za dan ili dva....liik je isto super i kontam da bi se njih dvojica super skontali :)

2. drugarica tog mog istog druga izdaje stan kod Cvetkove pijace, renoviran,kablovska, ali bez telefona...

daklem, za koji dan imaces pravi info,ako vec sad kontate da mu je Cvetko daleko,javi mi pa da ga devojka ne ceka..

Cujemo se!  :mah:

• Author

EHej!

Hvala puno na brzini i iscrpnosti odgovora :)

Umm, definitivno obavesti o bilo kakvim novostima vezanim za ova dva stana...

Hvala jos jednom!

Drugar se javio..

dolazi 9.7 i trazi cimera..

platio bi sobu 150 e najvise..

kako bi tvoj drugar mogao da se uklopi?

• Author

Mislim da je najbolje da umesto preko nas dvoje ovo ide direktno :)

Divno, i hvala ti puno !

• 4 weeks later...

Nije Nemac vec Englez ovaj put :)

Mark je kod mene  vec nekih par dana, jedna dobrica, skroz ok za cimera:)

u Srbiji j

predaje engleski u jednoj skoli jezika u Beogradu i sad je u frci za stan/sobu ...

moze da plati do 150e!

ako nekome treba cimer ili zna nekoga ko izdaje/potrazuje javite mi!

hvalaaa  :mah:

Ivana

• Author

Pa treba cimer mozda ovom mom Nemcu posto nekako nije uspeo da kontaktira one ljudove... Ajd, ovaj dolazi, tek sto nije...

• 1 month later...