Jump to content

Featured Replies

http://www.superknjizara.hr/?page=knjiga&id_knjiga=100077899

Ako neko dolazi iz Zagreba u skorije vreme, da li bi bio voljan da mi je donese :)

Častim pivcetom ili nekom klopom :) I naravno plaćam knjigu :)

Piše da nema artikla na lageru tj. u knjižari.

Ja sam u ZG u nedelju i ponedeljak i mogla bih možda da je kupim ako bi našao tačnu knjižaru (u centru po mogustvu) gde je ima jer sam vrlo tanka s vremenom d abih lutala okolo. 

Dolazim u Srbiju oko 20. oktobra (a dotle bih je i ja pročitala). :)

P.s. idem i u Osijek i u Split, pa mogu i tamo da kupim ako je nađeš u nekom od tih gradova.

Edited by Snezana011

• Author

Hvala Snežo, pogledaću.. Hm, nisam obratio pažnju na lager, kada sam gledao poslednji put, učinilo mi se da je bilo.. Javljam šta budem uradio..

• Author

Pogledao sam na više mesta, poslao više mejlova. Knjige nažalost nema.

Postoji tračak nade, ali osoba koja mi je odgovorila je trenutno na putu i biće krajem meseca u stanu kako bi proverila da li i dalje ima knjigu.

Snežo, još jednom ti hvala na ponudi da preuzmeš knjigu.. Vidimo se 25.

• 2 weeks later...
  • Author

Pronašao sam knjigu!!! Jutros mi se javila devojka koja je istu davno oglasila na jednom sajtu, proverila je i i dalje je ima!

Sad - ide li ko prema Zagrebu i nazad, ili ide li ko iz Zagreba prema Beogradu ovih dana :)

EH, da si rekao dan ranije, meni su u petak stigle neprodate knjige iz ZG busom, cena "dovoženja" - 10 evra za dva oveća paketa (50 knjiga). Ne znam da li računaju po gramaži ili je isto šta god da se šalje. Imam telefon šofera Niš-expresa koji vozi na toj relaciji, pa ako ti treba... Čisto kao neka krajnja mogućnost.  

Такве ствари обично иду у договору са возачем, колико он оцени да може да ти узме. Мислим да књига не би требало да буде скупа :)

Некад сам за 20 евра слао две путне торбе пуне компјутерских компоненти преко границе :)

Edited by Relja

• Author

EH, da si rekao dan ranije, meni su u petak stigle neprodate knjige iz ZG busom, cena "dovoženja" - 10 evra za dva oveća paketa (50 knjiga). Ne znam da li računaju po gramaži ili je isto šta god da se šalje. Imam telefon šofera Niš-expresa koji vozi na toj relaciji, pa ako ti treba... Čisto kao neka krajnja mogućnost.  

Knjiga je inače jeftinija nego preko onog sajta, valjda zato što je polovna (kako mi glupo ovo reći za knjigu), ali se baš baš radujem kao da ću je već danas imati u rukama :)