Posted January 8, 201510 yr Sonja, izađi da skitamo,imam ludu želju večeras da lutam.Sonja, izađi i iznesi samomalo nježnosti ispod kaputa.Malo nježnosti, malo samo,zalogaj jedan za ogromnu glad.Sonja, izađi da skitamo,noćas je nestvarno lijep grad.Pročitajte Prvi snijeg
January 9, 201510 yr Baš me lijepo iznenadiste jutros. Neka ste Vita objavili.Padalo mi je na um da vam pošaljem jednu njegovu, da možda objavite, jer priliči sajtu i putnička je, pa je evo sad ovako.DRUMOVANJAPjevaju u meni drumovi snažni,drumovi dobri kao dlan očin.Moram danas otić nekud, da potrazimmalo odmora za umorne oči.Idem bez pozdrava, bez poruka,ovako lijepo pomućenog uma,da tražim okuka, okuka, okuka,i iza svake – samo parče druma.Pustite me, pustite da odem,bez pitanja kako, i zašto, i dokle,drumovi uvijek nekuda vode,a ja sam nomadskom glađu prokletVjerujem da će vam poslednja dva stiha odzvanjati u glavi. Edited January 9, 201510 yr by uzdomir
January 9, 201510 yr Author Hvala, Uzdomire Objavićemo i Drumovanja sledeće sedmice, hvala što si nas podsetio
January 11, 201510 yr Super!Inače, evo jedna stvar benda iz Podgorice Gospoda Glembajevi, iskoristili su Vitovu pjesmu "Drumovi će poželjet' ludaka".http://www.youtube.com/watch?v=gjLwbQfE4PA