Followers 0

ISLAND ovog leta

9 posts in this topic

Cao ljudi,

da li neko zainteresovan da ide na Island ovog leta?
Bili bi tamo oko 10 dana, da uhvatimo krug po ostrvu.

Tamo bi iznajmili auto koji bismo isli da vidimo sve neobicne predele.

Takodje, letovi su preskupi u julu i avgustu, tako da bi planirali maj-jun ili eventualno septembar.

Ne javljam se za društvo, već kao neko ko je bio - zanime me ovo oko letova? Preko kojih kompanija si gledao? Šta znači preskupo?

U temi o Islandu na forumu sam naveo nekoliko kombinacija koje su meni super jeftino ispale. Treba pratiti Wow air jer često imaju akcije, i verujem da će uskoro početi sa novim promocijama.

Cao! Mene zanima Island!

Ali procitala sam negde da je maju jos prilicno hladno, i valjalo bi ostati malo duze od 10 dana:)

Imas li info. koliko bi sve ispalo? Ako se karta uzme jeftinija, i ako se izbunari neka povoljnija varijanta za kola...mislim da je smestaj samo skup.. Imam sestru iz Svedske koja se nedavno udala za Islandjanina, ne zivi tamo sad, ali nadam se da bi mogao nesto da vidi po tom pitanju..

Edited by Visnjevska

LadyJelena89 molim te pomozi.. ja gledam karte povratne i najbolje sto sam nasao je 270 evra po osobi..  ova cena sto sma nasao je 28 avgust do 16 septembra isto preko zeneve!

Mozes da mi kazes za koje datume!

ja sam se juce vratila, za 4-13 mart sam uzela karte BG-Zeneva a za 5-12 mart Zeneva-Keflavik.

Ali uzela sam dosta ranije.

Ako imate neka pitanja o Islandu, pitajte :)

Što se tiče informacija o Islandu, postoji tema na forumu već, koristite search.

130e je bila povratna karta iz Kopenhagena, 25 iz Budimpešte do Malmea, i 15 iz Malmea do Beograda sa Wizzair-om. Kome je ovo previše cimanja, i previše dodatnih troškova (Beograd ili NS ili bilo koji drugi grad do Budimpešte, pa iz Malmea do Kopenhagena i nazad, pa još i prtljag), onda 270 i nije mnogo para. Sve ukupno kada pogledate to vam je barem 5 sati letova.

Island je sjajan za posetiti. Ako ima povoljno da polazak u septembru, javite.

Zanima me prepiska, podaci, ruta, takodje bih i krenula na put ako se sve kockice sloze.