Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Пешачењем :)

Погледај ово:

Pogledaj ovde http://www.alsa.es . Mozes da juris one njihove " TARIFA MINIMA" i da za male pare  obidjes dobar deo Spanije. Npr. Barselona- Madrid, Madrid- Granada, Granada- Kordoba, Kordoba- Sevilja, Sevilja- Malaga = 35 evra.

Interrail se baš ne isplati u Španiji jer za mnogo vozova trebaju rezervacije koje nisu jeftine. Bolje kombinovati RENFE, Alsu i low cost letove, ako se unaprijed bukiraju karte, dosta povoljno može biti.

• Author

Imam 25 godina  :) pa ja videh da taj 6 days pass 184 evra, sediste mi u granadi, a planiram da odem do seville, malage, barselone i valensije, pa sad nesto racunam 6 days dodje mu oko 30 evra za dan :) ali ne znam to oko rezervacija koliko je komplikovano  ???  hvala u svakom slucaju za alsu  :smile:

• Author

a rezervacija unapred mi nije problem, jer vec znam datume, a i sada sam nasao da je rezervacija 6.50 evra

• 1 month later...

ja se takođe razmisljam da uzmem interrail posto bih do Maroka avionom, pa bih kroz spaniju (12-13 dana) vozom (odnosno otisao bih do Marakeša avionom, pa se vratio kući vozom).

E sad, da li je neophodno rezervisati mesta ranije, jer sam negde naleteo na informaciju da su vozovi u spaniji leti prebukirani?

I koliko idu cene tih rezervacija kada se kupuju na stanici, a ne online. 

Prosao sam gotovo celu evropu i aziju vozovima, volim taj način putovanja, i gotovo uvek sam, bez mnogo cimanja, uspevao da pronađem konekcije za koje nije potrebna rezervacija (osim ponekad u francuskoj kada sam zeleo da skratim vreme putovanja), ali koliko kapiram u Španiji je malo drugačija situacija, rezervacija se plaća i za regionalne vozove :/ ?

• 2 weeks later...