Posted August 1, 200718 yr Postavlja se replika iz crtaća. Ko tačno odgovori iz kog je ili koja je radnja epizode, postavlja sledeće pitanje. Pa da krenemo... "Ja sam avijon. Bljujem vatru"
August 1, 200718 yr Abot i Kostelo u ulozi machaka, Warner Bros produkcija... Inace to je prvi crtac u kojem se pojavio Tweety. Zove se "A tale of two kitties". inace ne znam da li je to namerna greska u prevodu ili ne, ali u originalu Catstello kaze "Look at me! I'm spitfire", a spitfire je model americkog ratnog aviona. u nasem prevodu ispala je legendarna recenica odakle je ovo: "hej pardon drugar, na koliko si osudjen?" "o da da, pardon drugar na koliko si osudjen?"
August 1, 200718 yr Author Abot i Kostelo u ulozi machaka, Warner Bros produkcija... Inace to je prvi crtac u kojem se pojavio Tweety. Zove se "A tale of two kitties". inace ne znam da li je to namerna greska u prevodu ili ne, ali u originalu Catstello kaze "Look at me! I'm spitfire", a spitfire je model americkog ratnog aviona. u nasem prevodu ispala je legendarna recenica odakle je ovo: "hej pardon drugar, na koliko si osudjen?" "o da da, pardon drugar na koliko si osudjen?" Elmer Davež na odmoru u kanjonu Kolorado. Na kraju crtaća. Inače poznad po legendarnoj rečenici: "Kakav divan pogled na kanjon odavde.... ODAVDE! odakle je ovo: Hokus pokus - Abraka dabra Hokus pokus - Pokus kadabra Hokus pokus - Abraka pokus Hokus pokus - Abraka dabra ja sam fudbalski sudija
August 1, 200718 yr odakle je ovo: Hokus pokus - Abraka dabra Hokus pokus - Pokus kadabra Hokus pokus - Abraka pokus Hokus pokus - Abraka dabra ja sam fudbalski sudija Dusko Dugousko kad skrene desno umesto levo kod Albukerkija i zavrsi u onom zamku sa vampirom... Ajd ovo: "TI si najruznije pile koje sam ikada video. Kao da te je neko mlatnuo ruznom krpom" ?
August 1, 200718 yr Author Nije Sofronije, i nije taj crtani... ali blizu si ali pas je tu? jel tako???
August 2, 200718 yr Author to taj pas iz sofronija kaze malom noju kojeg je sofronije usvojio? zar ne? Jao jeste majku mu. Na kraju kaže: "Gde su svi otišli?"
August 2, 200718 yr Author inace ne znam da li je to namerna greska u prevodu ili ne, ali u originalu Catstello kaze "Look at me! I'm spitfire", a spitfire je model americkog ratnog aviona. u nasem prevodu ispala je legendarna recenica Sorry, ali Spitfire je bio britanski lovac iz Drugog svetskog rata. Proizvedeno je oko 25000 aviona svih varijanti. Korišćen je na svim ratištima a povučen je iz upotrebe 1954. godine. Slučajno je baš juče bila epizoda o njemu na History chanelu.
August 8, 200718 yr "Neko je ukrao... Most iz Bruklina!!" Dushko Dugoushko "Tandara madara broć, zeca će pojesti noć!"
August 8, 200718 yr Author Isto Duško Dugouško ali kada ga vije veštica da ga skuva. "HI HAJ HO, HI HAJ HO, HI HAJ HO"
August 8, 200718 yr ako je FI FAJ FO, FI FAJ FO... onda je div u diznijevom crtacu sa zlatnom harfom i kokom
August 9, 200718 yr Dusko Dugousko u avionu koji pada neverovatnom brzinom (sa gremlinom) "Postovani, poruka primljena ali malo nejasna. Molim razjasnite. Pametnjakovic mladji" ?
August 9, 200718 yr Alo bre ljudi... niste odgovorili tachno za moj proshli citat!! "Neko je ukrao... Most iz Bruklina!!" neverovatno da je tako teshko! pomoc: H.B.
August 9, 200718 yr Author Dusko Dugousko u avionu koji pada neverovatnom brzinom (sa gremlinom) "Postovani, poruka primljena ali malo nejasna. Molim razjasnite. Pametnjakovic mladji" ? Daj nešto teže. Sofronije.
August 10, 200718 yr ako ne napisem sad, zaboravicu kasnije.. odakle je ovo, i ko to izgovara: "pokvarila vam se gumza u flajbingeru.."