Posted May 27, 2015 imam u planu da u narednih 7 do 10 dana idem u Grcku, konkretno ne postoji nikakav plan gde i sta. u interesu mi je da provedem nedelju do dve tamo, mozda i neka kruzna tura od tri prstena do Atine pa u krug ...ako ima neko ko zeli da da se upusti u ovu avanturu, mozemo se nesto kombinovati.. idem svojim autom a na prikolicu vucem motor tako da je sasvim moguce da se cela kruzna tura napravi motorom. .. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2015 zanimljivo!postoji li bar predlog plana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2015 Plan je da se ide do soluna kolima ili vec stvar internog dogovora a onda u nekom trenutku ostavljam auto i prikolicu i put se nastavlja motorom ka 3 prstena a onda prema Atini i od Atine prema Lefkadi. Konkretno nemam tacna mesta gde bi se sve islo vec je stvar dogovora i izboraSto se mene tice nisam vezan za vreme..u obzir dolaze i ostrva. Jedino sto mi je bitno da bude dobro zezanje i druzenje ostalo ne marim... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2015 Prava avantura a ako zahvatiš jul možeš i u Putničku kuću Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites