Posted June 3, 2015 Treba da putujem u Brazil,cetvrtak,ali imam samo kartu u jednom pravcu..jer nzm tacan datum povratka..Nacula sam da mogu da mi prave problem ili cak da me ne puste da krenem..A da putujem iz Rima-Recife.Da li ce mi biti dovoljno da dan pred put odradim rezervaciju i da ponesem taj papir u slucaju da me pitaju ili moram da imam povratnu kartu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 C Treba da putujem u Brazil,cetvrtak,ali imam samo kartu u jednom pravcu..jer nzm tacan datum povratka..Nacula sam da mogu da mi prave problem ili cak da me ne puste da krenem..A da putujem iz Rima-Recife.Da li ce mi biti dovoljno da dan pred put odradim rezervaciju i da ponesem taj papir u slucaju da me pitaju ili moram da imam povratnu kartu? Kazi nam za pocetak ciji pasos imas i da li si kontaktirala Brazislki konzulat. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Imam srpski pasos.. Jesam,i naravno da su mi rekla da treba da imam povratnu..Samo sam htela da cujem necije iskustvo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2015 Od kad su nam ukinuli vize, dva puta sam sleteo u Brazil bez povratne karte i sve je bilo ok. Ali to nista ne znaci, zavisi od avio kompanije kojom letis (dal ce te uopste pustiti na avion). Ako poletis, male su sanse da te brazilci vrate nazad kad si vec tamo. Rezervacija definitivno pomaze ako bas prigusti, tako da uradi bar to, nista ne kosta (al opet ni to nije 100% sigurno). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2015 Za 5 godina koliko zivim u Brazilu, niko mi nikad nije trazio povratnu kartu ni prilikom dolaska u Brazil, ni prilikom polaska za Brazil. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2015 Hvala na odgovorima..ja sutra krecem pa ako me puste puste. ..Uradila sam rezervaciju koja traje tri dana.. Putujem sa Air Europa(spanija),iskreno prvi put putujem sa njima..Prvi put kad sa isla za brazil isla sam sa Air france a u povratku Alitalia.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2015 hey hey,da javim stigla sam u brazil naravno sa kontrom od strane italijana i spanaca..Trazili su mi povratnu kartu,provera pasosa i i trazili su mi na uvid i vizu..dok sam im objasnila da nama nije potrebna viza i pokazala joj sev pecate iz pasosa..i na kraju joj pokazala samo rezervaciju i u fazonu 'pa sto ne kazete,nema probleme'...naravno ista prica i sa spancima..dok u brazilu bez ijednog pitanja mi je udaren pecat i bez problema usla u brazil.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites