Followers 0

Stopom u Putničku kuću - Atina (jul-avgust)

18 posts in this topic

Potreban mi je saputnik na putu do Atine krajem jula ili u avgustu. Po prvi put hoću da banemo u Putničku kuću. Sve se možemo dogovoriti, samo se javite. Peace out

Ja sam zainteresovan,naime do sada nikad nisam putovao autostopom.Ali,imam ogromnu zelju.Voleo bih da cujem vise o putu,pa ako padne neki dogovor super :) 

Ja bih, ali sam ograničena vremenom. Moralo bi biti nekad od 8.8. do 16.8. zbog godišnjeg. Javite se za dogovor kome odgovara :)

Ja takodje nemam saputnika na putu za Atinu,pa ko hoće može da se javi da se dogovorimo.

Cao, je li i dalje trazis saputnika za put u Atinu?

ii ja bih htela da putujem do Atine autostopom.. imam 23 godine i vremena samo u julu (sto znaci da bih htela da nadjem saputnika sto pre).. pored Atine volela bih da odem do nekog ostrva i sl.. ali nije nuzno, mozemo se dogovoriti.. uglavnom, javite se sto pre :))

KOliko treba para otprilike sve ukupno -koji je budzet ako se gleda da se bude 1 mejsec dana.

Ja sam zainteresovan --

Pozdrav drustvo, ko je voljan i cio da se upusti u ovu kratku pustolovinu ( stop do/od Atine). Sto se mene tice nemam nikakva ogranicenja,imam sve vreme ovoga sveta i svu mogucu dobru volju. Nadam se da ima bar onih sa dobrom voljom, a ako su ograniceni vremenom, rad sam se uklopiti u njihovu satnicu.  lol::

Pozdrav, išao bih sledeće nedelje (oko 23.7.) u Atinu autostopom. Ukoliko je neko zainteresovan da mi pravi društvo nek se javi. NIšta još detaljno  nisam isplanirao tako da sam fleksibilan za dogovor. Ostao bih 4-6 dana. :)

Moj CS profil
https://www.couchsurfing.com/people/vekiwayne

Edited by vekiwayne

Iako je ovde rec o putovanju stopom, iznecu svoju ponudu :) Isla bih sa dvojicom prijatelja u putnicku kucu u ( okvirnom) periodu 08.08-13.08. kolima. Potrebni su nam jos dva saputnika koji bi isli sa nama kako bi podelili troskove prevoza koji po slobodnoj proceni iznose izmedju 50 i 70 evra po osobi sa putarinama. Krenuli bi iz Kragujevca ali i oko toga bismo mogli da se dogovorimo. Ako nekome ova varijanta odgovara, neka se javi sto pre da utanacimo sve pojedinosti.

Pozdrav :D

Planiram odlazak u Putničku kuću, tražim saputnike/ce dobre volje i pozitivne energije da mi se pridruže.

Pozdrav svima,

Dakle, ja bih krenula u nedelju 09.08. vozom do Atine. Potreban mi je saputnik, saputnica... jer ne bih bas da putujem sama na deonici od Preseva do Grcke granice. Nemam neko realno opravdanje za "strah" ali vise bih volela da je jos neko sa mnom. Uzela bih Balkan Flex. 5 dana, pa bih u povratku (nakon nekih desetak dana) otisla i do Istanbula. Sve to moze da se uklopi u tih 5 dana koje nudi karta, s tim sto se ide preko Sofije jer ne postoji voz od Soluna do Istanbula..

Dobro dosli su i saveti ko je putovao vozom na ovim deonicama... 

Društvo i ja imamo rezervisan termin u putničkoj kući od 09.08. do 14.08. Pošto je jedan drug sprečen da pođe,a putujemo kolima, potreban nam je jedan saputnik umesto njega koji bi išao sa nama u Atinu kako bismo podelili troškove prevoza. Cena prevoza je 65-70 evra po osobi u oba smera.Oko mesta polaska bismo mogli da se dogovorimo kao i oko svega ostalog. :-)

Kome ova varijanta odgovara, neka se javi što pre :-D

Pozdrav! :D

Krecem u utorak vozom do Atine. Planirala sam put od ,recimo, 8 dana (+1,2), niskobudzetno i  da istrazujem. Ako je neko rad da se pridruzi i sustina mu je da sto vise vidi,odmori i opusti se, dobro bi doslo drustvo. :)