October 5, 20168 yr obavezno ovde objavi, da znam, da procitam....inace, htedoh da te pitam, gde mogu da vidim slike tvoje? Na fb ne uspevam da te pronadjem.
October 5, 20168 yr Author Profilna slika na fb mi je sa sleta u Sjevenoj Koreji ! Jedino sto inam maksimalan broj prijatelja pa rijetko mogu prihvatiti nekog novog .
October 6, 20168 yr uz sav trud ja ne nadjoh ni jednu sliku tebe i tvoje žene iz Avganistana na fb. Što je problem da okačiš bar nešto sa tog dela putešestvija
October 7, 20168 yr Author U albumu IOS ima oko 300 fotki vecinom sa ovog putovanjan. Njih desetak mi je fb obrisao kao uznemirujuce i potencijalno opasne . Ovo su njihove rijeci . Na blogu ce biti oko 1000 fotku , iz Avganistana par stotina .
October 7, 20168 yr Jel mozes da postavis direktan link do svog FB profila ili ti zeninog pak ili pak profila ka nekoj drugoj mrezi na kojoj ima nekih detalja sa tvog putovanja ? Vjerujem da svakog ko je procitao tvoj post ta foto prica mnogo zanima... Puno pozdrava.
October 8, 20168 yr On 6.10.2016. at 7:12 PM, bokimaratonac said: uz sav trud ja ne nadjoh ni jednu sliku tebe i tvoje žene iz Avganistana na fb. Što je problem da okačiš bar nešto sa tog dela putešestvija mislim ovde ,,okačiš