Posted September 15, 2015 Pozdrav svim ljubiteljima putovanja!Nasla sam odlican i jako povoljan aranzman, ide se od 23. oktobra do 07. novembra, ukupno 14 dana, Spanija-Portugal-Maroko, sedam gradova, bas puno za videti i sjajno organizovano. Jedina mana je smestaj u hostelima, ali vredi se malo pomuciti za ovakav put Moze se ici i samostalno, ali ja ipak vise volim u drustvu, pa pozivam ljude koji bi eventualno isli da se jave sto pre, na danasnji dan ima jos osam mesta. Poslacu vam detaljan plan puta u pp posto ne smem ovde da ga stavim. Molila bih da se jave samo ozbiljni ljudi koji bi zaista isli na ovakav put, da ne trosimo vreme bez veze, kratak je rok za prijavu a ovakav put je steta propustiti, bice vam sve jasno kada vidite plan puta! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2015 Mene interesuje ta tura,možeš mi poslati detaljan plan puta,hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2015 tanja62 poslala sam ti u pp! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2015 Hvala Alexandra,super je program ali ima 2x po 2 noćne vožnje pa mi je to malo problematično.Razmisliću pa ćemo biti u kontaktu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2015 Cao, mene interesuje takva tura, vec neko vreme gledam kako da iskombinujem Maroko Portugal i jos po nesto usput..Nisu mi problem ni nocne voznje ni hosteli. Posalji mi detalje, hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2015 @ Nenad_Kg poslala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2015 (edited) Cao. Je l je to preko ***** putovanja? Maja Edited October 2, 2015 by panonski obrisano ime agencije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 Cao, jeste, preko njih je, mislila sam da ne smemo da stavljamo agencije u postove, pa saljem svima u pp plan puta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 (edited) Ovo baš, i nije u duhu samostalnih putovanja. Edited October 1, 2015 by pedjalon Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 Ovo baš, i nje u duhu samostalnih putovanja.Nisam sigurna da razumem sta si hteo da kazes? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 https://www.klubputnika.org/o-klub-putnika"Klub putnika je regionalni putnički centar, internet-časopis o geokulturi i servis za samostalna putovanja..." Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 https://www.klubputnika.org/o-klub-putnika"Klub putnika je regionalni putnički centar, internet-časopis o geokulturi i servis za samostalna putovanja..."Sve to znam, a pisem u delu foruma koji se zove 'prijatelj za put', tako da i dalje ne razumem sta hoces da kazes? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 Sve 0kOpušteno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2015 Sve 0kOpušteno...Ja jesam opustena... Samo sam probala da saznam sta ti nije bilo 'u duhu samostalnih putovanja'...ali nisam uspela... Sve najbolje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2015 Evo, da pomognem... putovanje preko agencije nije u duhu samostalnih putovanja, jer taj duh podrazumeva (između ostalog) da putnik sam organizuje svoje putovanje. To važi i za podforum "prijatelj za put".Ipak, dozvoljavamo da ljudi traže saputnike i za takva putovanja, sve dok direktno ne reklamiraju određene agencije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites