Posted December 11, 20159 yr Treba da pošaljem torbu iz Zrenjanina za Kempten pa me interesuje koja je kombinacija najbolja. Pozdrav svima !
December 11, 20159 yr Treba da pošaljem torbu iz Zrenjanina za KemptenSa "onim" (zabranjenim) supstancijama u njoj? Ccc...Pa biraj - ili ces postom (nasom ili stranom) ili busom.Ili preko nekog poznanika koji ide (autom?) u tom pravcu.
December 11, 20159 yr Bolje kupi neku jeftinu aviokartu za Memmingen, pa skokni i ponesi torbu i provedi se o istom trosku
December 12, 20159 yr Author Zabranjene supstance su slanina, kobaja, šunka...malo kiselog kupusa,ajvara domaćeg .gif' alt='::'> - mislim da to nije adekvatan prtljag za avion.
December 13, 20159 yr Mnogo je 200 evra.Za te pare mozes ti sam da odes do Bremena i da se vratis (i jos da ti preostane podosta za pivo).A sto se tice "supstancija" iz one pomenute torbe...da,to posta (ni DHL) ne bi primili kao paket.Znaci,samo preko nekog ko ide kolima ili kombijem/busom za GER.Ne znam jedino na granici sa Madjarskom da li proveravaju da li meso koje se unosi u EU ima ono "kontrola kvaliteta" ili kako se vec to zove? Ako traze to,a nemas ga za domace kobaje i ostale suhosnate prozivode,onda vise pravis problema tom ko ce nositi taj prtljag od onoga ko ce mu se obradovati kad ga primi.I o tome razmisli.
December 14, 20159 yr Kempten je vrlo blizu Memingena, najjednostavnije bi bilo poslati po nekome ko leti, a da ga rodbina sačeka na aerodromu.Međutim, pravi problem je to što je Laza rekao: spomenute "supstance" u torbi su apriori sumnjive. Da ih nosiš lično pa 'ajde-de, ali da potencijalno nekom drugom napraviš neprijatnosti na granici zarad malo gurmanluka (a i u Nemačkoj bogme imaju i kupusa i svinjskih proizvoda odličnog kvaliteta)... ne vredi.
December 15, 20159 yr Author Kombi prevoz nije loše rešenje, samo nikako da nađem nekog ko ide u tom pravcu. A što se tiče sadržaja pa ne bih slao na tone "svinjarija" nego onako po malo da se proba od svega po malo.