Posted December 22, 2015 (edited) Da li mi moze neko pomoci hteo bih doci do Lodz-a u Poljskoj 4 januara znam da nema direktnih letova do tamo ili autobuskih,a ne znam kako da nadjem da povoljno dodjem tamo tad iz Beograda,hvala puno Edited December 23, 2015 by Duya Format Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2015 LOT leti za Varšavu iz Beograda od 1. januara:Selected datesDeparture: Monday, January 04Return: Monday, January 1117,138.00 RSD(For all passenger including taxes)Mislim da je sasvim fer cena. Od Varšave do Lođa nisam gledao, ali s obzirom da su u pitanju dva velika grada udaljena oko 130 km, pretpostavljam da je izbor veoma širok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2015 1. LOT ili Air Serbia Iz BG, kao što je Duya napisao2. Voz do Budimpešte (ŽS), Wizz Air do Vašave, bus ili voz(PKP Intercity) do Lodza3. voz do Budimpešte, bus do Krakova (orangeways), bus ili voz do LodzaOve opcije su mi za sada pale na pamet... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2015 Vozom do Budimpeste,pa onda Lux Expres busom do Krakova za 15 evra...I onda iz Krakova do Lodja,Polski bus nije skup,a ima cesto...To ti je najjeftinije... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2015 Neki poseban razlog za brisanje posta gde se ukazuje na nepravilnosti postovanja/pravila foruma,neimenovani moderatoru? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2015 To sam bio ja, očito.Ne moramo baš svakom novajliji koji dođe i u dobroj nameri pita nešto nabijati na nos što je to učinio u pogrešnom forumu, a pritom mu i ne pomogavši. To stvara neprijateljsku atmosferu i tera ljude, bez ikave potrebe. Ne mora baš svaka poruka da bude u pravom forumu, pri čemu im se delokruzi ionako preklapaju, neće forum propasti zbog toga. A uvek, ako vam se ne dopada sadržaj neke poruke, možete je prijaviti moderatorima umesto da ulazite u sukob, kao što ste npr. ti i @mveruovic nedavno uradili na temi o Šengenu (gde ni originator nije cvećka, i slažem se s vama o karakteru takvih pitanja, ali ne i sa načinom na koji ste reagovali). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites