Posted February 6, 20169 yr Volela bih da nadjem zensku osobu , vesele prirode, radoznalu i zeljnu da menja tapete. Bilo bi idealno da mozemo da se smenjujemo u voznji, da moze "da podnese" malog lajavog psa. Preuzimam troskove puta i smestaja. Volela bih da poneki vikend izadjem iz grada, zaboravim na posao . Ukoliko ima zainteresovanih, pisite mi:-)
February 6, 20169 yr Нисам женска особа, али за почетак можда не би било лоше да напишеш о ком граду се ради...
February 6, 20169 yr Author Naravno da ne bi, u pravu si. Beograd. Naspisala sam "radoznala osoba"...a ti si prva. Pozdrav
February 15, 20169 yr oho Pozdrav! Ja treba da idem za Pariz krajem marta (26.03.) na koncert omiljene mi rock grupe iz dalekog Japana jos uvek trazim neku jeftinu opciju prevoza jer nisam pri parama i student sam no ovo mi je ili umri ili nista >< pa ukoliko idete na tu stranu sveta ako moze da se i ja uglavim.. 'menjanje tapeta' je prioritet za one koji vole da putuju
February 17, 20169 yr Author Nazalost ne planiram put za Pariz ove godine. Verujem da ces naci povoljnu opciju u moru ponuda koje trenutno imamo oko nas. Puno srece. Srdacan pozdrav Edited February 17, 20169 yr by Duya
February 29, 20169 yr Jeli samo za vikende ili bi u opciji bio i neki duzi put? Srbija ima mnogo sta da pokaze, kao i Bosna i zemlje nam bliske, ako se radi o par dana... Ja planiram na istocnu obalu Turske na ljeto, mozda i proljece Edited February 29, 20169 yr by Put i gitara
May 15, 20169 yr Pozdrav Ja sam ženska osoba koja je uvek zainteresovana za putovanja. Da li možeš precizirati koje destinacije te interesuju?
May 16, 20169 yr Author Pozdrav i tebi, Interesuju me puno mesta po Srbiji koja jos nisam videla, naravno i putovanja van domovine. Upoznah , bas ovde na forumu , jednu finu osobu, sa kojom sam obisla Suboticu /Segedin, i izvor Lisine. Bila sam u Toskani sa grupom i u Barseloni sama:-) O putu u Barselonu cu obavezno napisati par reci. Trenutno mi , nazalost, nije moguce planirati neke dalje destinacije, ali vikend ili produzeni vikend bi bio izvodljiv. Mozes li ti da kazes jos nesto, osim da si zensko i da si zainteresovana:-) Koje destinacije tebe interesuju? Veliki pozdrav
May 16, 20169 yr Imam 22 godine i mnogo slobodnog vremena. Interesuje me ceo svet, ali zbog nedostatka novca trenutno me zanimaju zemlje u okruženju. Ja sam bila na turi Italija, Francuska, Španija. Kao i Budimpešta, Beč. I opet bih išla u te države. Takođe me interesuju i mesta u Srbiji, ima dosta toga što nisam posetila. Više volim gradove i poznata turistička mesta. Ako te nešto interesuje možeš me pitati i putem poruke. I drago mi je da čujem da si pronašla saputnike na ovom forumu.
May 16, 20169 yr Ajde idemo interrailom u julu po evropi treba nam vreca za spavanje malo love i puno energije. Javi se ako si za.
May 16, 20169 yr Author Hvala na pozivu, nazalost neizvodljivo jer sam u radnom odnosu i ne mogu da "stvorim" toliko slobodnih dana. Pozdrav
December 5, 20177 yr Pozdrav. Ako dolazis nekad za Banja Luku javi se, imas besplatan smjestaj i vodica kroz grad. U povratku bih isla sa tobom do Beograda. Ako si zainteresovana javi se
December 7, 20177 yr ovo je odgovor za temu uopsteno ili za moj post? Zbunih se.. Ako nije za moj post izvini