Followers 0

Dominikanska Republika 15. Juna

7 posts in this topic

Hoce li neko u Dominikansku republiku, viza nije potrebna(tj dobija se na aerodrumu za $10), karte su reda velicine ~330 eur ukupno (preko brisela  + prevoz do brisela u oba smera ~ 100-120 EUR) , vreme ce najverovatnije biti super. Ako je neko zainteresovan neka se javi.

Edited by Zoki28

@Zoki 28,sacuvaj neki pesos posto ce ti trebati za izlaznu taksu jer koliko vidim,prekoracices 30 dana koji kostaju 10 USD.

Takodje mozda  i ne budes trebao da platis 10 USD jer neke avio kompanije uracunavaju i tih 10 USD u cenu karte.Bitno je da procitas uslove i "sta sve dobijas" uz kupljenu kartu.
Nemac koga sam upoznao i koji je leteo preko Condora do Frankfurta je imao to ukljuceno u cenu karte vidno obelezeno na papiru.

Naravno,ako nisi dobar sa spanskim i ako ti cenkanje ne ide,ponesi malo vise para sa sobom.

12 hours ago, WorldCitizen said:

@Zoki 28,sacuvaj neki pesos posto ce ti trebati za izlaznu taksu jer koliko vidim,prekoracices 30 dana koji kostaju 10 USD.

Takodje mozda  i ne budes trebao da platis 10 USD jer neke avio kompanije uracunavaju i tih 10 USD u cenu karte.Bitno je da procitas uslove i "sta sve dobijas" uz kupljenu kartu.
Nemac koga sam upoznao i koji je leteo preko Condora do Frankfurta je imao to ukljuceno u cenu karte vidno obelezeno na papiru.

Naravno,ako nisi dobar sa spanskim i ako ti cenkanje ne ide,ponesi malo vise para sa sobom.

Kako ce prekoraciti 30 dana od 15.06 do 27.06 ? To je jedva 12 dana :smile: 

17 hours ago, Nenad87 said:

Kako ce prekoraciti 30 dana od 15.06 do 27.06 ? To je jedva 12 dana :smile: 

6 hours ago, ThirstyTraveler said:

Mozda se vraca 27.06.2017. :LOLLL:

Tako je. :biggrin::stop:Moja greska :-) Ja sam nekako video 27.07  :-) ,a mozda i ostaje do 2017 -e :-) .

Da za 12 dana ne treba izlazna taksa ali nije ni neka prevelika suma :smile:

Edited by Zoki28