Posted October 25, 200717 yr Sve je pocelo tako sto je lik poreklom iz Smedereva (zivi u Cikagu) fotografisao svoju devojku na plazi u odredjenoj pozi... ...a sta je beborderless danas, pogledajte sami! Filozofija ima smisla, a galerija fotografija je genijalna! http://www.beborderless.com/
October 26, 200717 yr Author Why is it hard to explain what BORDERLESS is? Why? Because everyone wants a form, a religion, a reason, an explanation, a short answer, a definition, a movement, a network, NGO… Ako sam ja dobro shvatio, to je udruzenje protiv formalizma... Problematicno je jedino to sto se udruzuju i samim tim opet imaju formu... Nesto kao "pokret nesvrstanih" gde se nesvrstani svrstavaju u "nesvrstane" Svejedno, interesantna mi ideja pa pomislih da podelim sa vama U stvari, nisam taj sajt ni skontao zbog filozofije, nego zbog one ludacke poze na ledjima... posle sam u slatkim trenucima dokolice shvatio da ima jos ponesto interesantno... edit: u stvari, cini mi se da je to bio pokusaj da se forma dovede do apsurda, ismeje... mozda...
October 26, 200717 yr Мени се свиђа баш зато што је блесаво. Поза је занимљива, а поготову су интересантне оне "брејв" фотке.