Posted July 7, 2016 (edited) Planiram da krenem u ovom nekom periodu na putovanje sa kartom za 15 dana korišćenja u okviru jednog mjeseca. Ovo mi je drugi interrail tako da već imam nekog iskustva što se toga tiče. Detaljniji plan putovanja naravno nemam, ali sigurno detaljno obilazim Španiju i Portugal, a od Beograda do tamo bih što manje da "kružim". Znači sklon sam za dogovoru u tom domenu. Planiram uglavnom putovati noću, mijenjati gradove po principu da ne budu udaljeni maksimalno 500-600 km, odnosno 8 sati vožnje itd.. Vjerovatno imam smiještaj kod drugara na jednom ili dva mjesta u Španiji i Portugalu. Inače, imam 25 godina (mašala, ne znam odakle mi toliko) pošto vidim svi to objavljuju pa reko da i ja. Da, u suštini tamo planiram da se napijem iks puta i provedem ekstremno dobro. Pa ako se nekome sviđa ova priča, uklapa mu se u planove i namjere nek se javi, šta drugo. Edited July 7, 2016 by Markiša Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2016 Hi Markiša, imam i ja 25 godina - ali radnog staža (mašala, kad prođe očas posla), tako da si ti CPU i7, a ja sam 386-ica. Dobro se provedi i "Ne naginji se kroz prozor"... Pozz ZoraNS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2016 Hej, ja planiram biti u Portugalu od 08.8 javi ako se poklapamo datumski da se poklopimo i u putovanjima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2016 Još nisam krenuo, u petak uveče ću, tako da je jako vjerovatno da sam u to vrijeme baš u Portugalu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2016 (edited) Sve spremno za polazak sutra veče. Prva destinacija s dva noćenja je Ljubljana, zatim redom idem Cirih, Ženeva, Valence, Valensija, Kordoba, Malaga, Grenada, Kadiz, Sevilja, Faro, Porto, Lisabon, Madrid, Avinjon i nazad za Beograd. Ako se preklapam negdje s nečijim planom putovanja neka se javi. Takođe, ako se nekome dopada ova tura i ima mogućnosti da isprati još nije kasno. Edited July 21, 2016 by Markiša Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2016 Srećan put Javi se kad se vratiš, imam veliku želju otići na tu stranu interrailom jednog dana ili ranije... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites