Posted March 27, 200619 yr Hej Lazare! Shto ti je lep forum sada... Mislim da cu da krenem da ga cheshce rabim! Evo prvog pitanja: Gde biste najradje iskochili iz aviona?
March 27, 200619 yr Za sad neka to bude... Trg Sv. Marka u Veneciji :-D I sto ne mogu da postujem 2 puta u 120sec? :-D The last posting from your IP was less than 120 seconds ago. Please try again later. sta mogu kad volim brzo da postujem! hihihihihi
March 28, 200619 yr I sto ne mogu da postujem 2 puta u 120sec? Zato da ne bi opet strašni kosovski klinci uhakovali forum.... kao što uradiše već dva puta do sada. Iz istog razloga mora admin da odobri svaku registraciju, itd itd...
March 29, 200619 yr Author Marina, skok na trg Svetog Marka u Veneciji zvuchi kao jako dobra ideja. Ja bih recimo voleo da skochim u sred Koloseuma u Rimu ili u centar Turije za vreme kobasicijade!!
March 30, 200619 yr ne mora svako novo pitanje da bude nova tema... mozemo da imamo Q&A temu... svako postavlja pitanja i svako odgovara... :-D
April 1, 200619 yr Recimo da bih rado uskocio padobranom u onaj mali petougao unutar Pentagona, pod uslovom da me ne uhapse kao teroristu :-D