Posted July 30, 2016 ...iz Beograda. Sad vidim da nema direktni autobus. Još jedna zemlja za koju me je iznenadilo što nema regulisanog prevoza sa nama je Rumunija. Do Bukurešta još i nekako, ako želiš u bilo koji drugi grad, dovijaj se... :shock: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2016 (edited) Vozom ili autobusom do Skoplja. Iz Skoplja za Tiranu ima sest polazaka dnevno autobusom . Beograd- Pristina autobus, pa hvatas bas do Tirane. Beograd- Tirana ima direktan avion. Prve dve opcije su daleko jeftinije. Edited July 31, 2016 by easy rider Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2016 Mislim da ima i bus iz Crne Gore ali, verovatno, uz manje polazaka i losiji put. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2016 Mislim da je najvise isplativo preko Kosova za Tiranu.Mozes i autostopom doci do Kosova ako hoces jos malo da ustedis,mada karta nije uopste skupa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2016 Ja sam pre nekoliko godina išla kolima, iz Ulcinja do Tirane i tako nazad. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2016 Stopom, moja preporuka. Stop radi fantasticno u Albaniji, na Kosovu sasvim solidno. Autoput ima od Pristine sve do Tirane, sa malim prekidima na dva mesta. Stize se brzo, i na iznenadjenje vecine nasih sugradjana je bezbedno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites