Followers 0

parking n.sad

12 posts in this topic

Parking kod Spensa (prema Elektrovojvodini) je veliki i besplatan (mada i on ume da bude pun). Svugde drugo bliže centru se plaća, 45 din/sat. Postoji i nekoliko "belih zona" gde važi dnevna karta, 100 din, ali ne znam ih napamet, ima karta na sajtu JP Parking servis.

Ma nije vazno placanje.kad bi nasla neki cuvani. Na sajtu prenociste n.sad kazu da ima jedan sto se ulazi na rampu,pa ima kucica kad izlazis di placas?da se ulazi sa gl.ulice. koje ne zna se

To je verovatno ovaj kod Pozorišta, ali to što imaju rampu ne znači da su čuvani, čak i piše u uslovima da ne odgovaraju ni za kakvu štetu tako da se svede na isto kao i na ulici da je parkiran.

Ne znam ni za jedan javni parking u gradu na kojem se "garantuje" bezbednost vozila. Možda određeni hoteli ili hoteli nude privatne parkinge.  

Moji prijatelji iz Hrvatske dolaze u Novi Sad svojim kolima i ostavljaju ih na javnim parkinzima u centru ili na Limanu. Do sada nisu imali nikakvih problema.

Mislila sam ak je malo zatvoreniji,da nije na oku.. A valjda nece niko dirat da ga ostavim 10ak sati.. onda cu kod kolodvora uzet dnevnu.il taj kod spensa ako nadem kak doc..:blink: hvala svima

Di je parking kod CNP-a? Vidim da su tamo uveli rampu isto.a otkud da znam koja je ulica

On 9/14/2016 at 2:55 PM, jeleros said:

Mislila sam ak je malo zatvoreniji,da nije na oku.. A valjda nece niko dirat da ga ostavim 10ak sati.. onda cu kod kolodvora uzet dnevnu.il taj kod spensa ako nadem kak doc..:blink: hvala svima

Kako mi se čini u ovoj situaciji treba zaštititi auto hrvatskih tablica od budala koje bi ga eventualno mogle ogrebati ključem ili slično. U tom slučaju je ipak mnogo bezbednija garaža kod pozorišta nego Ž stanica ili parking kod Spensa kojim redovno prolaze navijači i ostali "usual suspects".

Što se tiče obijanja ili krađe automobila, mislim da je vrlo mala šansa da ti se to desi bilo gde u širem centru grada