Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Sta sve necu procitati na ovom forumu, ovo je stvarno neverovatno. Cistacice imaju plate kao doktori i profesori na univerzitetu. Laos uvozi cistace iz Tajlanda. ::crazy: To kao kad bi Srbija uvozila cistace iz Slovenije jer eto u Srbiji su ljudi lenji, pa bolje platis 600 eura cistaca iz Slovenije nego da uzmes lokalnog Srbina. 

bogami kada smo od slovenije, gde sam zavrsio master, od 7 do 18 evra po satu su naplacivale. kada sam se selio iz stana 50 evra sam joj platio ciscenje, dva sata!!! soba i kupatilo. to je 4400 bruto mesecno, ako je freelencer drzava uzme 42 posto....ju jbt kako se racuna tj oduzima procenat, jel to tipa 2500? to je plata doktora u sloveniji, 

ne znam zasto su ljudi umislili da je taj posao lose placen, naveo sam primer komrada, to je neka firma za ciscenje na jugu srb, tipa prate su kao nastavnicke, vozaci u javnom prevozu sa 3 godine srednje vece ili iste plate kao nastavnici, JKP Čistoča NS; dobre plate; tamo ne zaposljavaju preko omladinskih i angencija za iznajmljivanje. Uvoze oni i Kuvare, šalterske službenike u Laos iz tajlanda i vijetnama. ne znam sada kakvo je stanje po beogradu, koliko je placen sat ciscenja, znam kada je moja tetka studirala tokom hiperinflacije, a njeni roditelji su ucitelji, ciscenjem po beogradskim kucama, je zaradila celo skolovanje. ko se seca inflaciej i ljudi oji su bili zaposleni u javnoj upravi nezznam da li zna pakao tihljudi.

ne znamja samo prenosim svoje iskustvo iz ta 3 grada, generalno ove laošanke što su na faksu samom, da oprstite jako ponosne i principijalne ženske, svaka čast bore se za sebe nisu kao tajke, da ne pricam o njima, to moze jedan poseban post, ali nisam samo ja to primetio, mnogi blogeri i pisci su sami shvatili da Laošanke i laošani su ponosni narod. i da se ne u valjuju nekome u krevet zarad svoje koristi.

stvarno sam protiv ovog crnjenja laosanskog anroda, ili da se oni mogu iskoristiti za neku crkavicu kao oni U LUANG prabangu, mora da je tu posredi jos neki dogovor koji mi ne znamo.

• 4 weeks later...
  • Author

Preporuka za film:

Sta se desava kada prvi zapadni turisti stignu u zabaceno laosko selo? Oni dolaze da bi pobegli iz modernog sveta u potrazi za autenticnoscu tradicionalnog zivota, a lokalno zivlje chezne za udobnijim zivotom i blagodetima tehnologije. Ovo je film o tome. Laos kao jedna od poslednjih oaza sporog zivota bez stresa koja lagano izumire.