Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

Nesto sam naprzen da spucam sa sto manje cimanja ili do Kube ili do Tajlanda na nekih 15tak dana a da ukljucim neradne dane za Sretenje. I evo navatam CGN - Varadero (10ti -24ti) a do CGN-a mogu povoljno iz Nisa, ali ono sto mi je konfuzno je sledece:

Your flight

Cologne-Bonn (CGN)  Varadero (VRA)

Outgoing flight:

Fri., 10/02/2017|1:20 PM - 6:45 PM

EW 130 |Airbus A330

Flight is operated by SunExpress Deutschland

Varadero (VRA)  Cologne-Bonn (CGN)

Return flight:

Fri., 24/02/2017|8:45 PM - 12:15 PM +1 

EW 131 |Airbus A330

Nigde na sajtu ne mogu da vidim dje su ovi stopovi, u kojim gradovima jer ispada da let nije direktan.

Zanima me da li tu informaciju mogu nekako da dobijem, jer bih voleo da znam koliko lufta imam i tako dalje ? Takodje me interesuje pouzdanost ovog eurowings-a (jer vidim da je flight operated od strane druge komapnije a na njihvom sajtu ne mogu da kreiram ovakvu rutu) pa ne bih da se ispalim jer vremenski nisam skroz flexibilan.

Ako neko nekim slucajem ima bolju kombinaciju, moze i da je nesto skuplja neka pise. Hvala puno.

• Author

To me je i zbunjivalo, @Duya jer na G-u nema a sinoc je na sajtu koji se otvarao preko kayak-a pisalo da ima.

Uglavnom super ako je direktan let, zanima me da li ti ili neko od drugih clanova sa kompanijom "SunExpress Deutschland" jer ispada po ovome sto vidim po net-u da su bas ocajni i da je vrlo moguce da se ne syncujem sa letovima iz Dizeldorfa za Nis u povratku.

Nikad ne traži recenzije po netu, jer će preko 90% biti negativno. flowers::

Prema Vikipediji, "SunExpress Deutschland serves the following destinations [...] on behalf of Eurowings as of November 2015: [...] Varadero - Juan Gualberto Gómez Airport", dakle tu obavljaju redovnu liniju, verovatno kao neku vrstu ispomoći Eurowingsu. U pitanju je nemački turistički prevoznik s low-cost inklinacijama, u granicama očekivanog. Što se kašnjenja tiče, za njega je retko kada odgovorna aviokompanija, pogotovo na prekookeanskim letovima, a češće loše vreme ili zagušenje na aerodromima. S druge strane, sinhronizaciju sa Wizzairovim letom ti niko ne može garantovati, pošto se nisi isprsio kod npr. Lufthanze i kupio vezanu kartu.  :yok: A možda i LH opet bude štrajkovala, a možda ti i Wizz kasni ili otkaže let, s obzirom da je februar... Tu moraš sam odlučiti koliki si rizik spreman da prihvatiš.

• Author

RyanAirom bih isao ne wizzom jer se super ukalap, al dobro... hvala ti na pomoci, cekam na zalost to petka (valjda nece sve da se prodaju do tad) jer sam ortaku ostavio fore da razmisli do tad, ako ne idem solo... sta da se radi.

... pa ni rayan ti se baš ne uklapa u povratku, ako se ne varam :smile:

• Author

du-ki uklapa mi se jer je vikend, nazad sam 25tog (to je ovo +1) spavam tu u svabiji jednu noc, i rano ujutru 26tog let za Nis.