Posted June 24, 2017 Ja sam zainteresovana za letovanje u Grckoj. Da li mora bas taj termin 30 jun? Zbog posla mogu tek od 20 jula pa do 10 avgusta u tom periodu? Da li vam odgovara? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2017 Pozdrav! Lefkada 24 jul za polazak? Svoj auto, imam 30god. Neko ko voli mirnije plaze? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2017 (edited) Cao! Iz BG-a sam, '85. Jel ima nekog zainteresovanog za Lefkadu ili Zakintos od 17.07., nekih 10 dana? Ja nemogu da se uklopim sa mojim drustvom zbog posla, studiranja, vremena, itd. Ako ima nekog zainteresovanog, neka se javi ovde ili na mejl: boky.info@gmail.com, pa da vidimo dal mozemo da se dogovorimo! Pozdrav. Edited June 25, 2017 by boky85 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2017 Ćao svima! Išao bih u Grčku u drugoj polovini avgusta ili prvoj polovini septembra. U narednih nedelju dana znaću kada ću tačno uzeti odmor, ali za sada su veće šanse da to bude septembar. Prednost imaju ostrva, kao i putovanja avionom i kolima (mojim). Naravno, nije isključena opcija kontinentalne Grčke, ako je u pitanju neka dobra varijanta. Nemam ograničenje što se tiče budžeta, a trajanje letovanja makar 10 dana/noći. Volim kada odmor nije ustaljen, te mi odgovaraju opuštene varijante, obilasci, izlasci itd. Što se tiče društva, idealno bi da bude ili žensko ili veće mešovito. Lak sam za dogovor, te se zato javite. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2017 On 20.6.2017. at 8:09 PM, inanica said: Pa samo da smo se organizovale maaalo ranije... Usla sam u neku skroz drugu priču, koja mi se inace uopšte ne sviđa... Ali nisam znala da ceš se javiti... A odgovarala bi ti Paralija ovih dana? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2017 (edited) Pozdrav svima Dali ima zainteresovanih za Zakintos od 18.08.. Prijatelji kao i uvek odustaju ili biraju neka mesta za umreti tako da ovog leta sam prepusten sam sebi kako gde i sa kim.... Cuo sam da je tamo fool nocni zivot i plaze su fenomenalne... Planiram kolima da idem,sto se tice troskova puta veci deo povlacim ja. Smestaj jos uvek sam u dilemi jer trazim najlepsi i najjeftiniji hotel 😂😂😂 Prvenstveno bi sa nekom devojkom da odem,mada i neki OK lik nije na odmetu Imam 28 god.samo mogu da obecam da nece biti dosadno jer kada se krece na odmor sve negativno ostaje kuci.... 😉 Ako nekome odgovara termin od 18.08 ima prostora za male promene destinacije npr..Lefkada Kavos itd.samo da bude Jonsko more tirkizno plava boja i ostrvo 😊😊😊 Mstamenkovic988@gmail.com Edited June 27, 2017 by Milos88LE Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2017 Da li je neko zaintersovan za letovanje u Grckoj u drugoj polovini avgusta? Nikola 27 godina beograd Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2017 Poz,mnogo mi se ide na more ali nemam sa kim😊.Lefkada posle 20jula.Imam 35 god i za svaki sam dogovor Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2017 May59, Pa samo da smo se organizovale maaalo ranije... Usla sam u neku skroz drugu priču, koja mi se inace uopšte ne sviđa... Ali nisam znala da ceš se javiti... A odgovarala bi ti Paralija ovih dana? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2017 Ćao ljudi, planiram ići u Grčku negde između 15-og i 20-og avgusta da krenem. Nekih desetak dana letovanja na Sitoniji, tačnije na jugu Sitonije, planiram u mesto Kalamici mada nisam jos nista rezervisao... Plan je da idemo na neku last minute varijantu ili ako se tako ne nadje onda direktno dole pa cemo naci vec neki smestaj bez posrednika. Išao bih svojim autom i idem sam, tako da ako je neko zainteresovan za deljenje prevoza ili i prevoza i smeštaja neka piše. Maksimalno jos dve osobe, ne bih da bude gužva u autu, mislim mi i stvari pa da ipak zbog dužine puta bude komforno. Ja inače imam 29 godina, iz Novog Sada krećem.... Ne očekujem dole da se moramo družiti ili šta već, jednostavno svako na svoju stranu mada nije isključeno i da zajedno obilazimo plaže, samo ne bih da neko mene smatra kao obavezu a ni ja nekoga.... Ako je neko zainteresovan neka piše na sunjarex@gmail.com I ako može ne stariji od 35 godina, eto toliko za sada Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2017 On 29.6.2017. at 11:55 PM, Jaca82 said: Poz,mnogo mi se ide na more ali nemam sa kim😊.Lefkada posle 20jula.Imam 35 god i za svaki sam dogovor Jaco, ako bi mogla na Lefkadu 8.-og ili 9.-og, možda nešto iskombinujemo za male pare. Javi ako te zanima! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2017 Poz! Planiram da u avgustu idem na more, potpuno mi je svejedno da li je u pitanju Grcka, Turska, Crna Gora, Albanija ili Hrvatska, pisem na ovoj temi prosto jer vidim da je aktivna. Moje iskustvo je tako da kad se ide s (relativno) nepoznatim ljudima uvek je bolje imati sto vece drustvo ili "drustvo", lakse je sa troskovima i bude zanimljivije. Uglavnom - ne trazim drugare i obaveze, vec ljude s kojima moze da se olaksa letovanje. Ja sam Nikola, 32 god. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2017 Zdravo, volim da se druzim sa vrsnjacima, 89 godiste sam, da li ima nekog ko bi na more isao 13. ili 14. jula u Grcku, mozda i da predlozi gde bismo isli, da je lepa plaza i da nije previse skupo, znaci, neki apartmanski smestaj... Dobila sam odmor naprecac, a, moram najkasnije 26.og jula da se vratim zbog sestrinog vencanja. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2017 Cao, Jocker, da li bi mogao da krenes ranije, npr. 14. jula? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2017 18 hours ago, inanica said: Jaco, ako bi mogla na Lefkadu 8.-og ili 9.-og, možda nešto iskombinujemo za male pare. Javi ako te zanima! Ja rezerevisala Vrahos,hvala na ponudi😊 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2017 Cao cao Imas li neki plan osim da u Grcku podjes 24.07.? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2017 Kakav je plan i program i organizacija? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2017 Ćao svima koji tražite saputnike za letovanje. Imam 37 god, fleksibilna sam za last minute varijante polasci bilo kada u avgustu do početka septembra, avion, 7-10 noćenja. Destinacija idealno Krit ili Rodos, no to već zavisi od last minute ponuda. Iako mi je odmor prioritet bitno je da nije ultra dosadna destinacija (čak ne mora ni Grčka). Godine +/- mi u principu nisu bitne. Ako slušate narodnjake uslov je da ponesete slušalice Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2017 (edited) Iz okoline Beograda sam, žensko, zaposlena kao administrativni radnik u jednoj privatnoj firmi. Tražim saputnika ili saputnicu za odmor u Grčkoj. Druga polovina avgusta, od 19.avg. 2017. Moze autobusom, avionom. Nije bitno da li je muško ili žensko samo da je normalna i zabavna osoba. Mozete mi pisati na mail b240606@gmail.com Ja sam zainteresovana. Odgovara mi od 19.avgusta odmor. Isto cekam last minut ponudu. Mozes mi se javiti na mail b240606@gmail.com On 4.7.2017. at 10:39 PM, Nat said: Ćao svima koji tražite saputnike za letovanje. Imam 37 god, fleksibilna sam za last minute varijante polasci bilo kada u avgustu do početka septembra, avion, 7-10 noćenja. Destinacija idealno Krit ili Rodos, no to već zavisi od last minute ponuda. Iako mi je odmor prioritet bitno je da nije ultra dosadna destinacija (čak ne mora ni Grčka). Godine +/- mi u principu nisu bitne. Ako slušate narodnjake uslov je da ponesete slušalice Ja sam zainteresovana. Odgovara mi od 19.avgusta odmor. Isto cekam last minut ponudu. Mozes mi se javiti na mail b240606@gmail.com Edited July 6, 2017 by Milka Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2017 Ja sam zainteresovana. Odgovara mi od 19.avgusta odmor. Mozes mi se javiti na mail b240606@gmail.com On 2.7.2017. at 0:38 AM, NikolaG said: Poz! Planiram da u avgustu idem na more, potpuno mi je svejedno da li je u pitanju Grcka, Turska, Crna Gora, Albanija ili Hrvatska, pisem na ovoj temi prosto jer vidim da je aktivna. Moje iskustvo je tako da kad se ide s (relativno) nepoznatim ljudima uvek je bolje imati sto vece drustvo ili "drustvo", lakse je sa troskovima i bude zanimljivije. Uglavnom - ne trazim drugare i obaveze, vec ljude s kojima moze da se olaksa letovanje. Ja sam Nikola, 32 god. Iz okoline Beograda sam, žensko, zaposlena kao administrativni radnik u jednoj privatnoj firmi. Tražim saputnika ili saputnicu za odmor u Grčkoj. Druga polovina avgusta, od 19.avg. 2017. Moze autobusom, avionom. Nije bitno da li je muško ili žensko samo da je normalna i zabavna osoba. Mozete mi pisati na mail b240606@gmail.com On 29.6.2017. at 10:26 PM, NikolaBg27 said: Da li je neko zaintersovan za letovanje u Grckoj u drugoj polovini avgusta? Nikola 27 godina beograd Iz okoline Beograda sam, žensko, zaposlena kao administrativni radnik u jednoj privatnoj firmi. Tražim saputnika ili saputnicu za odmor u Grčkoj. Druga polovina avgusta, od 19.avg. 2017. Moze autobusom, avionom. Mozete mi pisati na mail b240606@gmail.com On 27.6.2017. at 9:14 PM, Milos88LE said: Pozdrav svima Dali ima zainteresovanih za Zakintos od 18.08.. Prijatelji kao i uvek odustaju ili biraju neka mesta za umreti tako da ovog leta sam prepusten sam sebi kako gde i sa kim.... Cuo sam da je tamo fool nocni zivot i plaze su fenomenalne... Planiram kolima da idem,sto se tice troskova puta veci deo povlacim ja. Smestaj jos uvek sam u dilemi jer trazim najlepsi i najjeftiniji hotel 😂😂😂 Prvenstveno bi sa nekom devojkom da odem,mada i neki OK lik nije na odmetu Imam 28 god.samo mogu da obecam da nece biti dosadno jer kada se krece na odmor sve negativno ostaje kuci.... 😉 Ako nekome odgovara termin od 18.08 ima prostora za male promene destinacije npr..Lefkada Kavos itd.samo da bude Jonsko more tirkizno plava boja i ostrvo 😊😊😊 Mstamenkovic988@gmail.com Iz okoline Beograda sam, žensko, zaposlena kao administrativni radnik u jednoj privatnoj firmi. Tražim saputnika ili saputnicu za odmor u Grčkoj. Druga polovina avgusta, od 19.avg. 2017. Moze autobusom, avionom....kako god. Mozete mi pisati na mail b240606@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2017 On 10.5.2017. at 6:53 PM, ivek said: Pozdrav svima, Putovao bi na Tasos ili Pefkohori/Kalithea,termin jul ili avgust(tačan termin bi već nekako dogovorili),da li mozda ima zainteresovanih?Inače imam 29g.iz Bg,a takođe volim i da obilazim mesta,naročito ukoliko se ide na ostrvo kao što je Tasos.Muško-ženska osoba,nebitno,volim druženje,tako da se možete javiti Iz okoline Beograda sam, žensko, zaposlena kao administrativni radnik u jednoj privatnoj firmi. Tražim saputnika ili saputnicu za odmor u Grčkoj. Druga polovina avgusta, od 19.avg. 2017. Moze autobusom, avionom. Mozete mi pisati na mail b240606@gmail.com Zdravo svima... Da li je neko zainteresovan za letovanje u terminu od 18.avgusta u Grckoj? Moze musko ili zensko drustvo. Nije bitno, samo da je ok osoba. Normalna sam osoba, zaposlena u privatnoj firmi kao administrativan radnik. Lepog izgleda, plavusa. Nisu bitne ni godine. Ko je zainteresovan moze da mi pise na mail b240606@gmail.com Jer ne znam koliko cu azurno opet svracati ovde... pozdrav ☺ Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2017 On 4.6.2017. at 1:56 PM, comi94 said: Postovani, da li bi neko hteo na letovanje od 16. do 31. avgusta, Grcka, Crna Gora? Milica Milice ja sam zainteresovana za Grku. Od 18.avg. sam na odmoru. Mozes mi pisati na mail b240606@gmail.com Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2017 On 4.7.2017. at 10:39 PM, Nat said: Ćao svima koji tražite saputnike za letovanje. Imam 37 god, fleksibilna sam za last minute varijante polasci bilo kada u avgustu do početka septembra, avion, 7-10 noćenja. Destinacija idealno Krit ili Rodos, no to već zavisi od last minute ponuda. Iako mi je odmor prioritet bitno je da nije ultra dosadna destinacija (čak ne mora ni Grčka). Godine +/- mi u principu nisu bitne. Ako slušate narodnjake uslov je da ponesete slušalice Ja ssm zainteresovana Javi se b240606@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2017 (edited) Milka, rado bih se odazvao, ali nisam zabavan, volim da mudrujem i shodno tome mislim da je zenama na internetu pametnije da traze saputnike svog pola Jer svakakvi vrebaju. Moja ponuda i dalje vazi: 32 godine, ne trazim drustvo koliko ljude s kojima ce lakse da se podele troskovi i odgovornost oko smestaja, ne zelim osobe koje od mene ocekuje zajednicke odlaske na plazu ili izlaske. I podrazumeva se, koliko tudji teret ne zelim, toliko svoj necu nametati. I da napomenem, mislim da je bolje imati sto vise ljudi u grupi. I da, ko je zainteresovao neka mi posalje fb profil. Ne zbog slika nego jer sam misljenja da se ljudi po lajkovima lako mogu skapirati. Edited July 7, 2017 by NikolaG Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2017 Pozdrav Neko zainteresovan za avgust, destinacije skijatos ili lefkada preko agencije, moze busom il avionom, meni svejedno? 28 godina imam, pozeljni su saputnici koji vole nocni zivot i miran odmor, al naravno fleksibilan sam za svaki dogovor i mogu i druge destinacije doci u opticaj Share this post Link to post Share on other sites