Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ćao svima :smile:

Moje pitanje je da li ovde ima ljudi iz Niša koji su zainteresovani za planinarenja? Mene to baš zanima, međutim niko od društva nije u tom svetu :/ pa mi je glupo da idem sama. Mnogo je zabavnije kada se ide sa nekim, pa makar i sa jednom osobom.

Ja bih išla preko planinarskog društva Mosor, ili Železničar, oni stalno organizuju akcije.

Nadam se da će neko da se javi. ?

Planinarski pozdrav! ☺?

Milena slobodno idi sama na planinarenja, nije glupo i tamo ces lako upoznati ljude. Pocni od izleta, a mozes otici i na sastanak pl. drustva pa i tu nekog upoznati. Dan u prirodi posle radne nedelje je izvanredna stvar.

Sent from my LG-H500 using Tapatalk

• Author

Išla sam jednom i bilo mi je nekako tužno :/ svi se druže, smeju, zezaju, a ja sama. ?

Ali je to bila akcija za celu državu, pa je bilo baš puno ljudi. Moraću da probam nekad neku manju. 

Cao Milena,

ja sam se nedavno uclanila u planinarsko drustvo u Bg. I krenula na putovanja sama i upoznala neke ok ljude. Probaj sa kracim jednodnevnim akcijama ili sto mislim da je najbolje 2-3 dana. Ja sam u PD Zeleznicar,  ako ti se neka njihova akcija dopadne, a prijavimo se i ti i ja, imas drustvo za taj put :smile: dok se ne naviknes

• 4 weeks later...