Posted August 1 17 hours ago, priganica said: E svaka cast, ja sam cekao mnooogo karte za BA, i nista normalno nije iskakalo ali sam na kraju uzeo KLM povratnu (jer putujem u Septembru) BG-Amsterdam-BA-Amsterdam-BG cirka 1260e au bre, pa kako plati toliko...kako si cekao, a nisi video ogromnu promociju turkisha sad u junu, trajala je 2 nedelje, bilo je karata za Buenos Aires iz svih gradova u Jugoistocnoj Evropi za 650-700 evra, a iz Sofije su karte bile 500-550 povratna.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2 @bam-bam 2 mjeseca gledam fly4free sigurno, i ne samo ja nego jos i 2 ortaka, ocito da smo svi coravi Ali dobro navijam da tamo bude sve kako treba, i da sve bude ok sa letovima, pare ce se zaraditi vec nekako. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3 15 hours ago, priganica said: @bam-bam 2 mjeseca gledam fly4free sigurno, i ne samo ja nego jos i 2 ortaka, ocito da smo svi coravi Ali dobro navijam da tamo bude sve kako treba, i da sve bude ok sa letovima, pare ce se zaraditi vec nekako. bolji su secretflying.com y flynous.com...ovaj poslednji daje samo promocije iz evrope, tako da je bas bas azuran... ali za turkish me bas cudi da niste videli bila je bukvalno svetska promocija i reklamirala se dosta...sad sam pogledao kad sam kupio kartu na njoj, to je bilo 1. juna...znaci promocija je bila zadnje nedelje maja i prve nedelje juna, trajala je 2 nedelje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites