Posted December 17, 200717 yr Kako najjeftinije stici do Tajlanda? Avionom, brodom il` mozda ... Mozda stopom do Istanbula ili Ankare, tamo dobiti vizu za Tajland pa onda polako dalje?
December 17, 200717 yr Mislim da bi najjeftinije bilo naci neki jeftin let do Indije, pa odatle polako dalje A mozda i transsibirskom pa onda dalje vozom kroz Kinu...
December 19, 200717 yr Author Ako viza za Tajland za gradjane Srbije moze da se dobije u Turskoj, onda nije problem jeftino stici do Tajlanda?! do Skoplja, avionom do Istanbula, a posle vec ima jeftinih letova za Tajland. Ili...
December 29, 200717 yr Author Lazare, a je l` znas mozda nesto u vezi spavanja i hrane u budistickim hramovima? Kazu da se tamo moze dzaba jesti i nociti...
January 2, 200817 yr viza moze da se dobije u Beogradskim agencijama ili direktno u Budimpesti. Sto se tice najjeftinijeg odlaska do tajlanda...Mislim da je ipak to avion, ako se na vreme bukira i fiksiraju datumi - moze da izadje povratna oko 600 eura sa svim taxama.... e sad, mana je sto nista ne vidis sem tajlanda... ako bih birao da dodjem na drugaciji nacin a da to nije samo avion - isao bih i uzivao - rusija, mongolija, kina pa avion do Bangkoka (letovi iz kine nisu nimalo jeftini - svejedno da li to bio Peking, Sangaj, ili Hong Kong)
March 6, 200817 yr da li je neko mozda razmisljao da ode na Tajland na duze (mislim godinu, dve....),