U drugoj epizodi podkasta Bantustan naš sagovornik je Nikola Olić, fotograf i putnik, Beograđanin i Teksašanin. Razgovaramo o njegovom odlasku sa Balkana, životu u Americi, njegovim putničkim počecima i načinu putovanja, kao i o njegovom fotografskom stilu: strukturnoj fotografiji. Ovu priču, pod naslovom "Amerika - pogled iz drugog ugla", možete poslušati na glavnoj stranici podkasta "Bantustan", kao i na većim servisima za distribuciju podkasta. Možete je poslušati i na youtube kanalu Kluba putnika.

Nikoline fotografije možete pogledati na www.structurephotography.org.

Molimo vas da zapratite podkast "Bantustan", kako biste bili redovno obavešteni o narednim epizodama. Takođe vas molimo i da ga podelite sa svakim ko bi mogao biti zainteresovan za ove teme. Ako vam se dopada ovo što pravimo, možete nas podržati i skromnom donacijom na sajtu Patreon.

Ako imate ideju sa kim biste voleli da razgovaramo u narednim epizodama, sve sugestije su dobrodošle. Isto važi i za svaki feedback - bilo putem formulara za kontakt, na fejsbuku, ili u odgovarajućoj temi na našem forumu.

Prijatno slušanje!