chivitli

Administrators
 • Content Count

  2,008
 • Joined

 • Last visited

About chivitli

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Brisel

Recent Profile Visitors

30,815 profile views
 1. chivitli

  Tajland

  I dalje nije dozvoljeno
 2. chivitli

  Report post?

  Alo moderatori, vratite nam report post dugme! @bam-bam hvala što si skrenuo pažnju, nešto se pogubilo tokom poslednjeg ažuriranja foruma. Ispravio sam sad.
 3. chivitli

  On line check in

  Možeš u Berlinu, besplatan check-in se otvara valjda četiri dana pre leta. Visa stamp je besplatan, idi na šalter da ti stave pečat ako piše na karti da treba.
 4. chivitli

  Ryanair

  Probaj da se konektuješ preko telefona i mobilnog neta, a zatim i bežičnog, i vidi jel ti jedno radi, a drugo ne. Meni se desilo isto kad sam bio u CG, blokirali su izgledali bili pristup preko ip adrese koju sam imao, a to je bio neki deljeni net u komšiluku sa kog je verovatno išlo puno spama, jer je gomila sajtova redovno proveravala da nisam bot.
 5. chivitli

  Putujmo dugoročno, destinacija po dogovoru.

  Ružne i brkate ne dolaze u obzir? Ne, nije "oglas za upoznavanje", važi.
 6. chivitli

  Ryanair

  Meni radi normalno.
 7. chivitli

  Visa Overstay Fines - Updates?

  Wait, are you EU or non-EU citizen? Because in the first post you said you are an EU citizen (in which case you can show just the ID). However, having your son with you complicates things, since I guess he has just the passport. In that case, no idea.
 8. chivitli

  Visa Overstay Fines - Updates?

  Did you enter using your ID or your passport? In any case, I'd try showing just the ID at the border, I guess they'll just have a glance on it and there won't be a problem. But again, this is just a guess.
 9. chivitli

  Sveti Vinsent i Grenadini - ukinute vize

  Dodato: http://www.klubputnika.org/servis/vize/sad-kanada-karibi/4156-sveti-vinsent-i-grenadini i http://www.klubputnika.org/servis/vize/sad-kanada-karibi/4157-sveti-kits-i-nevis
 10. chivitli

  Zivot i rad u Kini

  Ne znam ko je ovaj PravacKina, ali smo obrisali nepristojne poruke i sklonili ga sa foruma. Možda se opet vrati, vidim vešt je, za svaki post je koristio neki drugi proxy, no džaba mu, čim krene sa glupostima, opet će leteti.
 11. chivitli

  AirSERBIA

  Ako ti je skinut iznos i dobio si elektronsku kartu, nema problema.
 12. chivitli

  Belgija

  Trebalo bi da može, uz pasoš i fotografiju za pasoš.
 13. E Chivitli admine, jedno kratko pitanje :smile:
  Letim za pet dana iz Temisvara za Brisel Charleroi, pa me zanima da li moram da trazim VISA STAMP i u Temisvaru pred let na Ryanairovom šalteru, i na Chaerlori; ili je dovoljno samo na jednom mestu da se "lupi" pečat? Hvala :smile: 

  1. chivitli

   chivitli

   Za svaki let pojedinačno. S tim što su mi prošlih par puta na aerodromu rekli da su ukinuli tu praksu, mada na sajtu i dalje piše da treba. Ovo je pitanje za forum inače, ne za moj profil.

  2. DusanV

   DusanV

   Izvini, hteo sam private da pošaljem, my bad :smile: hvala! 

 14. Mislim da nema potrebe dalje nastavljati na ovu temu.