chivitli

Administrators
 • Content Count

  2,028
 • Joined

 • Last visited

About chivitli

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Brisel

Recent Profile Visitors

38,827 profile views
 1. Kad bismo banovali po tom principu, bojim se da ne bi ostalo mnogo korisnika Za sve ove godine postojanja foruma i hiljade korisnika, banovano je manje od 10 ljudi koji su pisali po forumu (ne računam spam naloge). Pa ti računaj koju granicu je potrebno da pređeš da bi dobio permanentni ban.
 2. Dodik je trajno udaljen sa foruma pre mesec dana.
 3. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Vratite se na temu, sledeći postovi o prostituciji na Tajlandu će biti brisani
 4. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Dobro, šta čekaš više? Pre skoro tri godine si napisao ovde da se seliš iz Australije za godinu-dve, samo da uštediš još malo. Evo još si tamo, i ne deluje da planiraš da ideš uskoro. A s obzirom da i u Vijetnamu možeš da uštediš bar 1000$ mesečno ako si nesposoban, očekujem da bi ti mogao bar 2-3k da uštediš, kupiš stan za godinu dana i to. A ti čak i ne krećeš od nule, nego evo štediš tamo već godinama, pretpostavljam da do sad imaš i za stan i ihaj više. Ako ne planiraš veoma skoro preseljenje, zamolio bih te da prestaneš da izvodiš računicu za zemlje u kojima nisi živeo.
 5. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Vratite se temi i manite se psihičkih bolesti Australijanaca. I koristite privatne poruke za stvari koje očigledno ne pripadaju ovde.
 6. Zdravo Nikola, Na ovom forumu nije moguće reklamirati agencije. Izvod iz pravilnika: "Na ovom forumu nema mesta besplatnom reklamiranju komercijalnih ponuda i agencijskih aranžmana. Ukoliko ste zainteresovani za promovisanje vašeg sajta ili nečeg drugog, kontaktirajte nas."
 7. chivitli

  Jeftine avio karte

  @ThirstyTraveler Imalo je i za Koreju nedavno.
 8. chivitli

  Jeftine avio karte

  Svi sajtovi su ubačeni na prvu stranicu ove teme
 9. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Vaše rasprave su postale naporne, dosadne i besmislene. Traće vreme svih koji su otvorili ovu temu misleći da će u njoj pronaći nešto korisno. Nije ovo problem samo jednog korisnika. Sklonio sam gomilu poruka, a kako je krenulo, trebalo bi da počistim par stranica...
 10. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Napravimo novu temu da bismo sklonili offtopic, i opet okrenuste očas posla na drugu stranu
 11. chivitli

  Imigracija u Kanadu

  Offtopic prebačen u novu temu
 12. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Daj ne troluj više. Kako ko krene da se interesuje za emigraciju u AUS/Kanadu itd, ti kreneš da mračiš. Jeste, dobro je poznato koliko vas se vratilo nazad odatle jer se napatiste s tim kreditima. Ne kaže niko da te čeka med i mleko, da će sve ići lagano ili da se čovek neće mučiti. Pusti ljude na miru sa svojim izborom. Svako može da se vrati ako mu ne bude išlo. Hajde mi objasni ovo u tvojoj teoriji: sestra mi živi u AUS, ima dvoje male dece, ne radi, muž radi kao konobar za neku prosečnu platu - deca idu u vrtić 3 dana sedmično, žive u sasvim lepom stanu na lepom mestu, ništa im ne nedostaje, i normalno mogu sebi da priušte većinu toga, nisu zaduženi. Kako? Njima je odlaskom odavde na gori posao i jednu platu standard skočio jedno pet puta. I kako dođe do toga da ko ima dvoje dece ne može da radi 15 godina? Znači dobije se dete, čeka se šest godina da krene u školu, a onda se dobije drugo dete, pa opet čeka šest godina, jel, to je norma, toliki razmak između dece? Ili desetak godina za jedno dete...
 13. chivitli

  Gdje je zapelo sa KP-a ?

  Nije to samo do Fejsbuka, svet nam je dosta dostupniji nego nekad, otvoreniji, a vremena i potrebe drugačije Bitno da je bilo živo kad je bilo najpotrebnije. Mi smo na raznim stranama, većinom van Balkana. Putuje se, radi, prave nove stvari, podižu se deca, kako ko
 14. chivitli

  Zivot i rad u Kini

  Tema je život i rad u Kini. Za boravišne dozvole u drugim zemljama otvorite novu temu. I manite se više prepucavanja, bolje zaobiđite jedan drugoga.
 15. chivitli

  MSG, GMO, kvalitet i bezbednost hrane

  Držite se teme...