Followers 0

Uskoro Spanair BEG-BCN

123 posts in this topic

Po informacijama koje je jedan od forumaša sa beobuilda dobio od PR službe direktorata za civilno vazduhoplovstvo, SpanAir uvodi direktnu liniju Beograd - Barselona od letnjeg reda letenja, trebalo bi uskoro da se ubaci i u rezervacioni sistem.  pijjj

ja sam jedino uspeo da nadjem ovaj link koji to potvrdjuje, a tu pise da ce biti i za madrid. nego, nisu bas jeftini ovi..

izgleda da ubacuju bg u sistem :) evo sad sam uspeo da izaberem let barselona - beograd ali kad kliknem search on izbaci gresku :) i ne moze da se izabere jos uvek beograd - barselona :) znaci rade na tome :D

Pa i za Kopenhagen si ti valjda najavio, izgleda da naredjujes ko moze, ko ne moze da leti. Kao Titov pionir Mrka... samo se on drzi zemlje :)

izgleda da ubacuju bg u sistem :) evo sad sam uspeo da izaberem let barselona - beograd ali kad kliknem search on izbaci gresku :) i ne moze da se izabere jos uvek beograd - barselona :) znaci rade na tome :D

to ne znaci nista, beograd im stoji u meniju vec godinama, kao i milion drugih gradova za koje ne lete. jednostavno imaju code sharing sa star alajans clanovima pa su dodali sve moguce destinacije.

to ne znaci nista, beograd im stoji u meniju vec godinama, kao i milion drugih gradova za koje ne lete. jednostavno imaju code sharing sa star alajans clanovima pa su dodali sve moguce destinacije.

e jbg.....ja se ponadao :/

@vukad ja kažem da sam čuo od lika sa drugog foruma koji je tu info dobio od pr-uše iz direktorata (pročitaj moj prvi post)... Sačekaćemo pa ćemo videti!

@mile: pa ja nisam najavio nego sam preneo vest koju sam čuo na drugom forumu, jer sam mislio da forumašima koji kukaju za Barsom može biti interesantna, a za Kopenhagen već imaš i na njihovom sajtu, tako da to nije rekla kazala. ;)

E vala, hvala na ovom, da ne bude da ja ovde širim dezinformacije! ;)

"Generalni direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Nebojša Starčević kaže da je Vizer tražio dozvolu za letove ka dve destinacije - Dortmundu i Londonu (na aerodrom Luton) i da razmišlja o dodatnim destinacijama u Španiji, dok bi Spaner trebalo da u početku leti za Barselonu."

Zna li se nešto novo?

Ja pročitao ovde vest, pa stopirao kupovinu Temišvar- Barselona za april (i od tad je pratim, i ponaša se kao yoyo... sa 40e na 80, pa 120 pa sad ponovo 70).

Na wikipediji piše:

Spanair destinations

Belgrade - Belgrade Nikola Tesla Airport [begins 30 March]

Meni jedino buni kako je moguće da 40ak dana pre prvog leta ama baš ništa ne piše na njihovom sajtu?

I brine me da neće biti od aprila, pošto su i za Wizz rekli da počinje sa letnjim redom letenja, pa se ispostavilo od juna i jula...

Ja pročitao ovde vest, pa stopirao kupovinu Temišvar- Barselona za april (i od tad je pratim, i ponaša se kao yoyo... sa 40e na 80, pa 120 pa sad ponovo 70).

Ne znam koji ti dan (dani) odgovaraju za april, ali imas odlicnu kombinaciju:

Temisvar - Bologna (Wizz) za 5-6eura (zavisi kako bi placao)

Bologna - Girona=Barcelona (Raynair) za 19eura (sa uracunatom provizijom za placanje karticom)

Dakle, za 25eura sve  :blob:zvizhd

Ne znam koji ti dan (dani) odgovaraju za april, ali imas odlicnu kombinaciju:

Temisvar - Bologna (Wizz) za 5-6eura (zavisi kako bi placao)

Bologna - Girona=Barcelona (Raynair) za 19eura (sa uracunatom provizijom za placanje karticom)

Dakle, za 25eura sve  :blob:zvizhd

S tim sto je aerodrom na koji Wizz leti Forli, koji je 60ak kilometara od Bolonje, a Ryanair leti sa bolonjskog aerodroma. Treba isplanirati i transfer izmedju ova dva aerodroma, i naravno treba uracunati 20ak eura za povratnu kartu od Girone do BCN.

Treba isplanirati i transfer izmedju ova dva aerodroma, i naravno treba uracunati 20ak eura

za povratnu kartu od Girone do BCN.

;) Zasto odmah 20e kada se ne pominje povratna opcija!? Dakle, jeste oko 10e, ali sa bilo kog aerodroma je potreban neki prevoz, pa je onda taj iznos manji, u poredjenju sa tim drugim...

U svakom slucaju razlika je po meni dovoljno velika, a prva je koja mi je pala na pamet za pogledati...verujem da ima istih opcija, ali preko Bergama (gde nema promene aerodroma).

;)

Ma sve je to krasno (ima i Ryan iz Bratislave) ali ja sada hoću iz fotelje u fotelju kada su već najavili da kreću baš kada meni odgovara.

I hoću promotivnu cenu... nešto tipa "do Barselone za 50e povratna a svuda ostalo u Španiji 99e"  ;D

I hoću promotivnu cenu... nešto tipa "do Barselone za 50e povratna a svuda ostalo u Španiji 99e"  ;D

daj boze da do barse bude 99eu povratna :)

Totalni sam pocetnik u vezi LCC -a.  ;D

Dok cekam iz banke da dobijem karticu, da li neko moze da mi odgovori, koliko se placa prtljag  i njegova  maximalno dozvoljena tezina.

Koliko moze da se nosi kg u rucnom prtljagu ?

Za takva pitanja imaš prvu i treću sticky temu u ovom podforumu, pa ubuduće pogledaj tamo.

Prtljag se plaća 10EUR kod WizzAir-a (do 15kg) po letu, po komadu, ručni je dozvoljeno max 10kg besplatno, dimenzija 55x40x20.

Više o tome: http://wizzair.com/useful_information/baggage/

I kod ostalih kompanija je slično, ali moraš da odeš na njihov sajt da bi tačno znao.

i jos samo da cena ne bude 200eu i sve ce biti ok :)

Imaju nekad promocije, ali nisu LCC - ne bi me cudila cena od €200 uopste. Pogotovo ako niko ne leti direktno na istoj destinaciji.

Za takva pitanja imaš prvu i treću sticky temu u ovom podforumu, pa ubuduće pogledaj tamo.

Prtljag se plaća 10EUR kod WizzAir-a (do 15kg) po letu, po komadu, ručni je dozvoljeno max 10kg besplatno, dimenzija 55x40x20.

Više o tome: http://wizzair.com/useful_information/baggage/

I kod ostalih kompanija je slično, ali moraš da odeš na njihov sajt da bi tačno znao.

Pa ja sam pitala za prtljag za Spain air....a ovo je tema o tom prevozniku...Na njihovom sajtu ne mogu da pronadjem, jos uvek nemam karticu da se logujem na  njihovim rezervacijama karata, pa sam zato pitala neku dobru dusu da pomogne pocetniku.  :'(