Posted January 29, 2010 Po informacijama koje je jedan od forumaša sa beobuilda dobio od PR službe direktorata za civilno vazduhoplovstvo, SpanAir uvodi direktnu liniju Beograd - Barselona od letnjeg reda letenja, trebalo bi uskoro da se ubaci i u rezervacioni sistem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 i jos samo da cena ne bude 200eu i sve ce biti ok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 Strava! Ovaj PRAGUC k'o da je ministar... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 Hahaha što bre čoveče ko ministar? xaxaxax Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 ja sam jedino uspeo da nadjem ovaj link koji to potvrdjuje, a tu pise da ce biti i za madrid. nego, nisu bas jeftini ovi.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 izgleda da ubacuju bg u sistem evo sad sam uspeo da izaberem let barselona - beograd ali kad kliknem search on izbaci gresku i ne moze da se izabere jos uvek beograd - barselona znaci rade na tome Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 Pa i za Kopenhagen si ti valjda najavio, izgleda da naredjujes ko moze, ko ne moze da leti. Kao Titov pionir Mrka... samo se on drzi zemlje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 izgleda da ubacuju bg u sistem evo sad sam uspeo da izaberem let barselona - beograd ali kad kliknem search on izbaci gresku i ne moze da se izabere jos uvek beograd - barselona znaci rade na tome to ne znaci nista, beograd im stoji u meniju vec godinama, kao i milion drugih gradova za koje ne lete. jednostavno imaju code sharing sa star alajans clanovima pa su dodali sve moguce destinacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 to ne znaci nista, beograd im stoji u meniju vec godinama, kao i milion drugih gradova za koje ne lete. jednostavno imaju code sharing sa star alajans clanovima pa su dodali sve moguce destinacije. e jbg.....ja se ponadao :/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2010 @vukad ja kažem da sam čuo od lika sa drugog foruma koji je tu info dobio od pr-uše iz direktorata (pročitaj moj prvi post)... Sačekaćemo pa ćemo videti! @mile: pa ja nisam najavio nego sam preneo vest koju sam čuo na drugom forumu, jer sam mislio da forumašima koji kukaju za Barsom može biti interesantna, a za Kopenhagen već imaš i na njihovom sajtu, tako da to nije rekla kazala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2010 Letece za Barselonu; pogledajte vise ovde: http://www.travelmagazine.rs/srp/travel_vesti.php?vest=0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2010 E vala, hvala na ovom, da ne bude da ja ovde širim dezinformacije! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2010 "Generalni direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Nebojša Starčević kaže da je Vizer tražio dozvolu za letove ka dve destinacije - Dortmundu i Londonu (na aerodrom Luton) i da razmišlja o dodatnim destinacijama u Španiji, dok bi Spaner trebalo da u početku leti za Barselonu." Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 Zna li se nešto novo? Ja pročitao ovde vest, pa stopirao kupovinu Temišvar- Barselona za april (i od tad je pratim, i ponaša se kao yoyo... sa 40e na 80, pa 120 pa sad ponovo 70). Na wikipediji piše: Spanair destinations Belgrade - Belgrade Nikola Tesla Airport [begins 30 March] Meni jedino buni kako je moguće da 40ak dana pre prvog leta ama baš ništa ne piše na njihovom sajtu? I brine me da neće biti od aprila, pošto su i za Wizz rekli da počinje sa letnjim redom letenja, pa se ispostavilo od juna i jula... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 Ja pročitao ovde vest, pa stopirao kupovinu Temišvar- Barselona za april (i od tad je pratim, i ponaša se kao yoyo... sa 40e na 80, pa 120 pa sad ponovo 70). Ne znam koji ti dan (dani) odgovaraju za april, ali imas odlicnu kombinaciju: Temisvar - Bologna (Wizz) za 5-6eura (zavisi kako bi placao) Bologna - Girona=Barcelona (Raynair) za 19eura (sa uracunatom provizijom za placanje karticom) Dakle, za 25eura sve Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 Ja pročitao ovde vest, pa stopirao kupovinu Temišvar- Barselona za april (i od tad je pratim, i ponaša se kao yoyo... sa 40e na 80, pa 120 pa sad ponovo 70). Ne znam koji ti dan (dani) odgovaraju za april, ali imas odlicnu kombinaciju: Temisvar - Bologna (Wizz) za 5-6eura (zavisi kako bi placao) Bologna - Girona=Barcelona (Raynair) za 19eura (sa uracunatom provizijom za placanje karticom) Dakle, za 25eura sve S tim sto je aerodrom na koji Wizz leti Forli, koji je 60ak kilometara od Bolonje, a Ryanair leti sa bolonjskog aerodroma. Treba isplanirati i transfer izmedju ova dva aerodroma, i naravno treba uracunati 20ak eura za povratnu kartu od Girone do BCN. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 Treba isplanirati i transfer izmedju ova dva aerodroma, i naravno treba uracunati 20ak eura za povratnu kartu od Girone do BCN. Zasto odmah 20e kada se ne pominje povratna opcija!? Dakle, jeste oko 10e, ali sa bilo kog aerodroma je potreban neki prevoz, pa je onda taj iznos manji, u poredjenju sa tim drugim... U svakom slucaju razlika je po meni dovoljno velika, a prva je koja mi je pala na pamet za pogledati...verujem da ima istih opcija, ali preko Bergama (gde nema promene aerodroma). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 Ili preko Venice/Treviso Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 Ma sve je to krasno (ima i Ryan iz Bratislave) ali ja sada hoću iz fotelje u fotelju kada su već najavili da kreću baš kada meni odgovara. I hoću promotivnu cenu... nešto tipa "do Barselone za 50e povratna a svuda ostalo u Španiji 99e" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2010 I hoću promotivnu cenu... nešto tipa "do Barselone za 50e povratna a svuda ostalo u Španiji 99e" daj boze da do barse bude 99eu povratna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2010 Totalni sam pocetnik u vezi LCC -a. Dok cekam iz banke da dobijem karticu, da li neko moze da mi odgovori, koliko se placa prtljag i njegova maximalno dozvoljena tezina. Koliko moze da se nosi kg u rucnom prtljagu ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2010 Za takva pitanja imaš prvu i treću sticky temu u ovom podforumu, pa ubuduće pogledaj tamo. Prtljag se plaća 10EUR kod WizzAir-a (do 15kg) po letu, po komadu, ručni je dozvoljeno max 10kg besplatno, dimenzija 55x40x20. Više o tome: http://wizzair.com/useful_information/baggage/ I kod ostalih kompanija je slično, ali moraš da odeš na njihov sajt da bi tačno znao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2010 i jos samo da cena ne bude 200eu i sve ce biti ok Imaju nekad promocije, ali nisu LCC - ne bi me cudila cena od €200 uopste. Pogotovo ako niko ne leti direktno na istoj destinaciji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2010 Za takva pitanja imaš prvu i treću sticky temu u ovom podforumu, pa ubuduće pogledaj tamo. Prtljag se plaća 10EUR kod WizzAir-a (do 15kg) po letu, po komadu, ručni je dozvoljeno max 10kg besplatno, dimenzija 55x40x20. Više o tome: http://wizzair.com/useful_information/baggage/ I kod ostalih kompanija je slično, ali moraš da odeš na njihov sajt da bi tačno znao. Pa ja sam pitala za prtljag za Spain air....a ovo je tema o tom prevozniku...Na njihovom sajtu ne mogu da pronadjem, jos uvek nemam karticu da se logujem na njihovim rezervacijama karata, pa sam zato pitala neku dobru dusu da pomogne pocetniku. :'( Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2010 Sorry, u prvoj rečenici si napisala "Totalni sam pocetnik u vezi LCC -a.", pa sam (pogrešno) pretpostavio da misliš na low cost generalno. Nadam se da se ne ljutiš, a kao znak izvinjenja šaljem ti ovo: http://www.spanair.com/web/en-gb/FAQ/#ancla1 i http://www.spanair.com/web/en-gb/FAQ/?Page=23035 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites