Posted January 13, 2008 Da li je neko zainteresovan? Sve varijante dolaze u obzir, bus, stop, jeftini hoteli, kampovanje. Takodje ko je bio, sta preporucujete, mesta za odsesti, "sta videti" i sl. To je ono sto mi je ostalo od Srbije i Makedonije, a da me bas zanima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2008 e ja sam zainteresovana al kad se vrnemo iz indije i nepala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2008 vidi ovu, pa de's ti mala vazi,vazi, idemo obavezno kad se vrnemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2008 i ja sam zainteresovan! A mozda da ukljucimo djerdap i resavsku pecinu pre toga, pa preko albanije u cg posle?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2008 mozes i lisinske vodopade kod resavske pecine a preko cg, kotor i naaaravno durmitor moze i do sarajeva, kao i tirane Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2008 evo jos jedan zaintrigirani potencijalni ucesnik Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2008 kad 'ocete..saljite mail, pp, ovde post + pp mozda najbolje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2008 E, ako bi mi se potrefilo vreme, isao bih i ja. Trenutno ne poznajem nikog sa foruma, ali kontam da se to da promeniti brzo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2008 ni ja! a eto djavolje varoshi ce da nestane ...seriously Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2008 cejlon i ja idemo sa jos nekima za 1i i 2i maj tara+durmitor ko hoce neka nam se javi na pp Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2008 jaeste bili vi na ovom putu??? mene zanima Vlasinsko jezero... mislim,mozda nekoliko dana odmora provesti tamo...spavati,disati,shetati,spavati,disati i spavati i disati zanimaju me gde?kako i sta?? iskustva...gde odsesti??cene?? neki kontakti?? i tako... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2008 bili smo 1 i 2 maj tara, zlatibor, drvengrad i sarajevo totalno freestyle akcija cejlon, ja i jos par ljudi.. planiramo za 6i,7i,8i (pet-sub-ned) - Nish, Djavolja Varosh i Vlasina javite ko je za Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2008 Pa, može da padne Vlasinsko jeyero iako sam bio ovog vikenda gore, javicu ti ako odlucim. Inace vreme je bilo fantastično, skoro kao u Nišu, a 2004. u ovo vreme nas zavejao sneg 10-15cm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2008 Djoro ... razocaravas me ... nema te na ST skupovima a na izlete ides sam! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2008 Eee moj Kiko, duga je to priča što nisam bio na okupljanju a tako mi se išlo Na Vl. jezero sam iš`o za nekakvu vodu, a može da se ode ovih dana, priroda je fantastična, a i vreme Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2008 e na Ohridskom jezeru je takodje super! bio sam tamo pre 2 god, ma uzivancija cene su ok i prenociste moze jeftino da se nadje,a moze i sator na obali ako je lepo vreme definitivno idem ponovo prvom prilikom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2008 ja planiram Ohrid u avgustu idemo da uchimo i radimo ali ipak Ohrid je Ohrid :party: ako ikoga put nanese tamo od 10. do 20. avgusta bice organizovan sigurnosti kusr u paraglajdingu pa ce biti letenja iznad jezera i akrobacija i svashta zanimljivo :D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2008 Yaboravih jednu sličku sa Vlasinskog jezera da metnem, nadam se da se nećete naljutiti i da nije protiv pravila službe, što bi Kika rek`o http://img150.imageshack.us/img150/5136/maslachakxw1.jpg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2008 nadam se da se nećete naljutiti i da nije protiv pravila službe Naravno da nije, linkovi ka slikama su dobrodosli. Ono sto je zabranjeno je umetanje slika u stranice foruma Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2008 Nisam mislio na linkove, nego na sadržaj slike Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2012 Može li se sada krajem aprila kampovati negdje oko Vlasinskog jezera? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites