Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2018!

183 posts in this topic

On 12.7.2018. at 2:49 PM, Luciano said:

Pozdrav svima! Zainteresovan sam za putovanje na neko od sledećih grčkih ostrva: Skijatos, Skopelos, Krit (Retimno) bilo preko agencije (neki last minute) bilo u privatnom aranžmanu (mada mi se čini da je jeftinije agencijski last minute). Može i neki novi predlog za ostrvo. Okvirni termini od sutra (13. jula pa sve do kraja jula meseca).

Imam 23 godine, završavam faks, iz Beograda sam, normalna, prijatna i opuštena osoba. Tražim saputnicu/saputnika isto samo da bude normalan i opušten, da je za neku cool varijantu odmora, dakle neka zlatna sredina (more, plaža, obilasci, zezanje, šetnje itd), ne penzionerski fazon, ali ni ludovanje svake noći do zore. Za sve varijante sam manje više otvoren, ako se tamo ukažu neke dobre prilike i sadržaji za obići i videti. Troškove bismo podelili na ravne časti. :smile:

Pozdrav

Ja planiram za Grcku bez neke odredjene destinacije od 20og jula.

Zdravo, Mirka

Ima lepih i jeftinih aranžmana za Edipsos,  u proverenim apartmanima. Javi mi se odmah na 063235126 Viber ako si zainteresovana

Treba mi saputnik ili vise osoba za period posle 4-og avgusta za skijatos ili lefkadu, iskljucivo radi deljenja troskova smestaja. Znaci svako na svoju stranu pri dolasku na destinaciju. Islo bi se preko neke poznatije agencije po mogucnosti da se nadje last minute ponuda.

Devojke,

da li je neka zainteresovana za letovanje u Grckoj? Dogovorili bismo se oko termina, i mesta, ali bitno mi je da neko zaista ima nameru da ode na letovanje. Svi dosadasnji pregovori, zavrseni su neuspesno, em zbog termina, em zbog novca... pa hajde da pokusam jos jednom. :-)

Iz NS-a sam, imam 28 godina, i volela bih da mi se jave osobe pribliznih godina.

Planiram da odem u septembru u Pargu. Sredinom meseca. Na 10 ili 20 dana. Autobusom, preko agencije, smeštaj u apartmanu. Ako međutim neko hoće da se ide njegovim autom i bude nas barem troje mogli bismo podeliti troškove za gorivo. Ako nema zainteresovanih vozača onda bi jedan saputnik/saputnica ili možda dvoje njih bila fina varijanta. 

Treba mi saputnica za letovanje u Spaniji (uz obilaske Francuske i Italije) ...Ima povoljnih aranzmana s punim pansionom. Ja sam devojka, 28 god.,tako da samo devojke dolaze u obzir. Oko datuma se mozemo dogovoriti. :smile:

Da li si nasla prijatelja za put? Ja sam zainteresovana za Grcku, termin polaska moze biti vec 25. Ili 26. Na 7 dana 😊

Cao ekipa :smile:  Da li je neki saputnik ili saputnica svejedno, zainteresovan za letovanje polovinom avgusta, kraj avgusta? Moj predlog su Skijatos, Rodos, Krit...

Imam 31 god, iz Beograda sam, nisam uspeo da se ukombinujem sa drustvom. Pa ako je neko za neku kul opustenu varijantu odmora na pomenutim mestima, obilazak plaza, iznajmljivanje vozila,  izlazak uvece nekad. Naravno bez ikakvih obaveza, moze i svako na svoju stranu, sve je stvar dogovora.

Pooz

Jos jednom pozdrav svima. Ima li neko zainteresovan za Grcku, kraj jula, pocetak avgusta?

Pozdrav svima,

Ja sam Ljuba, imam 32god i iz Beograda sam. Trazim saputnika/saputnicu(ili vise nas) za letovanje u Grckoj. Uslovi su sledeci:
Budzet: 200-250e (10 dana smestaj+prevoz)
Tip smestaja: apartman
Prevoz: autobus
Destinacija: jonsko more (Krf, Kefalonija, Lefkada)
Period: pocetak septembra (polazak 1. ili 2. semptembar)

Ako vam odgovaraju ovi uslovi, mozemo da nastavimo dalje :smile: Sto se tice profila saputnika, u obzir dolaze osobe od 25 do 40 god starosti, nebitnog pola. Da se razumemo, ne zovem nekog da bi se tamo muvali, vec da se dobro provedemo i uzivamo. Mozemo da obilazimo mesto koje odaberemo, naravno plaze, da idemo na izlete, krstarenja itd. Ja sam za svaki vid dogovora i to nece biti problem.
Bilo bi dobro da se pre odabira tacne destinacije, nadjemo negde u gradu, upoznamo, da i vi i ja znamo s kim putujemo, pa da nadjemo neku dobru ponudu. Zamolio bih da mi se jave samo ozbiljni ljudi, koji vec imaju pripremljen novac za putovanje kao i ja, da ne bi radili sve u minut do 12.
Ukoliko ste zainteresovani, javite mi se porukom da se detaljno dogovorimo oko svega. Hvala.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Potrebna SAPUTNICA ili saputnice za Sitoniju od 20.09. autobusom. Ima baš povoljan aranžman. Imam 31 godinu, fleksibilna sam, normalna, društvena.. po mogućstvu približnih godina kao ja :smile:

pozdrav

Cao svima trazim drustvo za letovanje, na godisnjem sam od 30.jula do 19.avgusta pa termini u tom periodu dolaze u obzir. Nije mi bitno da li ste musko, zensko ili vanzemaljac, samo da ste normalna osoba. 

Iz Subotice sam, 26 god. nepusac (ne smeta mi i ako pusite), ne pijem, ne pravim sranja ali sam saljivdzija :biggrin:

Ukoliko ste iz podrucja Vojvodine ili Bg mogu doci do Vas pre polaska ukoliko zelite uzivo da se upoznamo ili odemo do agencije. 

Javite se slobodno:pivoooo:

Cao drugari,

Da li je neko zaintereseovan za letovanje u Grckoj, na odmoru sam od 17.08, planirala sam Neos Marmaras ali sam otvorena za predloge, trazim zensku osobu do 40 godina starosti

Pozdrav

Devojke, ako je neka zainteresovana za Neos Marmaras od 2-og do 12-og avgusta, javite se.

Dogovorile smo se nas dve, ali bilo bi dobro da ide i jos neka zbog boljeg smestaja.

Ćao svima,

Da li je neka devojka zainteresovana za letovanje u Grčkoj (Krit, Rodos, Skijatos ili neko drugo ostrvo)? Tražila bih Last minute ponude sa polaskom do prve polovine avgusta i više bi mi odgovaralo da se ide avionom. Imam 26 godina i ne mogu nikako da se uklopim sa društvom. Možemo se družiti ili samo deliti troškove smeštaja, sve opcije dolaze u obzir.

Pozdrav!

Ćao svima

ja sam zainteresovan za letovanje kraj avgusta/početak septembra

ukoliko ima nekog da zeli da ide u ovom periodu, neka se jvi

Pozdrav svima,

da li je neka devojka zainteresovana da putuje sa mnom 1.8. na 10 dana preko Eurojeta na Krf - Benitses. U pitanju je povoljna last minute ponuda - cena 449e (avionski prevoz + 10 polupansiona)?

Dolaze u obzir i druge last minute ponude ako je polazak 1.8., 2.8. ili eventualno 3.8. (ne mora Grčka).

Žensko sam, imam 35 god, nemam sa kim da putujem, zanima me normalan odmor ništa ekstremno.

Pozdrav svima! 

Nov sam ovde na forumu i prijatno sam iznenadjen da ima ovakvih tema gde ljudi mogu da se udružuju i sklapaju dogovore oko zajedničkog letovanja.

Planiram ove godine da idem na Tasos a pošto sam ostao bez društva ostalo mi je da tražim saputnika. Prijalo bi mi nekih 10ak dana a slobodan sam počev od 5-6 avgusta pa sve do polovine septembra.  Pa ako je neko zainterosovan neka se obavezno javi. 

Da li je neko za putovanje od  20.09. do 01.10. na more? Grčka, Sitonija. Ima povoljan aranžman za 79evra..  Bila sam jednom u tom periodu na Lefkadi, bilo je fenomenalno, svih 10sunčanih dana smo imali i nema gužvi.

Ne smeta mi ni da je neko mlađi ni da je stariji. Samo da je prijateljski nastrojen i da je devojka. Nisam hrabra da idem sa nepoznatim muškarcem.  Možemo i da se razdvojimo na putovanju.

Imam 31.godinu, iz Beograda sam, fleksibilna.

Ja bih na Lefkadu, sopstvenim kolima, od 8.09-16.09, nedelju dana, ne vise.

Lefkada, od 8.9 do 16.9, mojim kolima....

Ja idem na Lefkadu, svijim kolima, od 8.9 do 16.9....trazim devojku ili momka ili par....da podelimo troskove

Ja iden svojim kolima , Lefkada, polazak 8.9 , trazim drustvo .. .da podelimo troskove