Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2018!

183 posts in this topic

Poštovanje svima.😊 Ove godine idem na Krit,mesto Hersonissos krećem 4.9.2018.upaltio sam za jednu osobu i doblatio procenat za drugu,kako bih mogao da krenem,pa da ne bi išao sam,ako želi neko da pravi društvo nek se javi! Osoba samo da je normalna!Sve možemo tamo da radimo,izlazimo,zezamo se,kupanje,šetnja, izleti,vožnja i naravno sve umereno😉 😊 Doplata je oko 150e ja mislim,da bi ista krenula. 😊 Sve što želite pitajte? 😉

2 hours ago, Grcka ostrva said:

Da li bi neka devojka isla u Grcku u terminu kraj avgusta, pocetak septembra?

A koje ostrvo je u pitanju i koji datumi?

Pozdrav svima :smile:

Nas 4 devojke smo uplatile dve sobe 2+1. Neos Marmaras od 20.09. do 01.10.

Treba nam ženska osoba da putuje sa nama. Koja sigurno ume da vozi i to želi. Iznajbile bi auto na više dana.

Sve smo se spojile preko foruma. Godište smo 78.,80., 87. i 94.

Nisam imala neko konkretno ostrvo u planu, zavisi sta sada moze da se nadje i u kom terminu.

Termin od 26.08. do 09.09., taj neki period.

Da li je neko zainteresovan za Lefkadu od 5.9.?

Dve devojke traze jednu ili dve osobe da podelimo smestaj i rent-a-car na ostrvu.

Da li je neka devojka zainteresovana za more i provod, neko mesto kao sto je npr Kalitea, sad krajem avgusta, pocetkom septembra? p.s. zensko sam:biggrin:

LAST CALL! :smile:

Drugarica (81. god) i ja (83. god) putujemo u sredu (29.08) za Nei Pori. Imamo uplaćen trokrevretni smeštaj (100m od plaže) i putujemo praktično novim kolima (Citroen C4). Cena smeštaja je oko 100€ (prevoz ne bi trebalo da izađe preko 30€). Prednost imaju devojke.

Idemo pre svega da se dobro odmorimo i uživamo na dobroj plaži i u lepom moru. :smile: Javite se porukom da se dogovorimo, a verujem da to neće biti teško. :smile:

On 8/7/2018 at 7:49 PM, Ann_78 said:

Pozdrav forumaši,

Išla bih u Grčku krajem septembra ima jako povoljnih aranzmana. Isla bih skromno bez isprdjivanja :smile:,bitno mi je samo more,plaza i šetnja,i bez žurbe i napinjanja.Trazim društvo za odmor,ali bukvalno,podelili bi troskove puta i smestaja. Imam 40.god  iz Niša sam

Možeš u ponedeljak, 27. da budeš tamo, do 06.09. Dodatno ti treba četkica za zube i pasoš- Mogu da te pokupim kolim u Nišu, na dogovorenom mestu. Ukoliko si zainteresovana i za dodatne informacije telefon 063/1635-302. Podaci mi trebaju do sutra u 12:00 zbog vaučera. Pozdrav.

Možeš u ponedeljak 27. da budeš tamo, ostaje se do 06.09. Dodatno ti je potrebna četkica za zube i pasoš. Mogu da te pokupim u Nišu, kolima. Za sve dodatne informacije telefon 063/1635-302. Ukoliko si zainteresovana, potrebni su mi podaci do sutra u podne radi vaučera. Pozdrav.

Zbog posla mi ne odgovara termin,isključivo mi odgovara kraj septembra. Svakako hvala

Pozdrav!

Pozdrav svima! Planiram odlazak na more 2 ili 3.9. na Sitoniju, Sarti. Smeštaj i prevoz su u mojoj režiji. Ako ima zainteresovanih devojaka neka se jave na mejl mmalisa.19.8@gmail.com  . Imam 37 god, Bg, idem da odmorim - obilazak plaža, čitanje, šetnja, spavanje...bez obaveza... 

Poštovanje svima.😊 Ove godine idem na Krit,mesto Hersonissos krećem 4.9.2018.upaltio sam za jednu osobu i doblatio procenat za drugu,kako bih mogao da krenem,pa da ne bi išao sam,ako želi neko da pravi društvo nek se javi! Osoba samo da je normalna!Sve možemo tamo da radimo,izlazimo,zezamo se,kupanje,šetnja, izleti,vožnja i naravno sve umereno😉 😊 Doplata je oko 150e,da bi ista krenula. 😊 Sve što želite pitajte? 😉

Hajde i ovde da napisem. Isla bih u Grcku, najverovatnije Tasos, 7-9 nocenja. Bitno mi je da bude neka skromnija varijanta. Polazak najverovatnije oko 19-20. septembra. Znaci sredinom septembta bih krenula. Trazim saputnicu. Iz Beograda sam.

Pozdrav svima  

Nas 4 devojke smo uplatile dve sobe 2+1. Neos Marmaras, Sitonija od 20.09. do 01.10.

Treba nam ženska osoba da putuje sa nama. Koja sigurno ume da vozi i to želi. Iznajmile bi auto na više dana.

Sve smo se spojile preko foruma. Godište smo 78.,81., 87. i 94.

pozdrav ! išao bih na Krit, u Hanju od 10.9.
tamo imam školskog druga i još dvojicu momaka koji imaju svoj biznis (restorane) i koji bi mi rezervisali hotel.
naravno, putovanje isključivo avionom.

Edited by Dobri7
dopuna informacija

Isao bih na Tasos u periodu do kraja septembra. Pa ukoliko ima interesanata za ovu destinaciju ... javite se

Pozdrav svima :smile:

Nas 4 devojke planiramo da idemo Polihrono/Pefkohori od 20.09 do 01.10.

Da li neko planira tada da ide? Ipak je van sezone, a mi bismo volele da imamo društvo.

Inače, '96 smo godište.

Grcka more

Poštovanje ,   Tražim društvo za more u Grčkoj. Ostrvo neko,ali nije obavezno.Termin,nebitno, minimum 10 dana. Ne očekujem nikakve obaveze(sem podele troskova),sve po dogovoru, prednost osobe ženskog pola.Preferiram pored morske vode i da se obidje nešto i vidi.Naravno druga osoba po želji svojoj,ne mora iz vode izlaziti niti se od sunca sklanjati…. Mir,opuštanje,odmor,šetnje i ture ostrvom..Inače,nisam zahtevan,pedantan sam i drzim se svakog u napred dogovora,uz obostrano poštovanje i uvažavanje tudjeg mišljenja. Naravno.Pozzz, Deki

Najverovatnije necu ni ici na letovanje. Samo ako uhvatim neki last minute. Ako neko zeli da gledamo last minute ponude, 5,7 ili 9 nocenja neka me kontaktira u inbox. Ako ste vec nasli nesto bilo bi super.