Posted September 2, 2018 Moze li neko ko je letovao u drugoj polovini septwmbra na Tasosu da mi kaze da li je more bilo toplo? Takodje me zanima i za Skijatos isto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2018 Ne znam za Skijatos ali prošle godine sam bio krajem septembra u Glifadi i bilo je promenljivo. Većina ljudi se nisu kupali.Sent from my SM-G965F using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2018 Hvala na odgovoru. Nadam se da ce jos neko napisati iskustva sa letovanjem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2018 Ćaos! Pre tri godine sam tamo radio od maja do kraja septembra i bila je okej voda, hladna ne svakako, tako da ne brini. Ukoliko budes isla, evo mapa ostrva, koju sam pravio za svoje prijatelje, gde treba ici i kod koga svratiti, sumnjam da se ista promenilo za ove tri godine kad su onakvi simpaticni ali lenjivci hehe https://www.google.com/maps/@40.6783421,24.562388,11z/data=!3m1!4b1!4m2!6m1!1s1O3ar1XhgzmncOtHjYa7hXQteCds?hl=sr Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2018 1 hour ago, Kwabena said: Ćaos! Pre tri godine sam tamo radio od maja do kraja septembra i bila je okej voda, hladna ne svakako, tako da ne brini. Ukoliko budes isla, evo mapa ostrva, koju sam pravio za svoje prijatelje, gde treba ici i kod koga svratiti, sumnjam da se ista promenilo za ove tri godine kad su onakvi simpaticni ali lenjivci hehe https://www.google.com/maps/@40.6783421,24.562388,11z/data=!3m1!4b1!4m2!6m1!1s1O3ar1XhgzmncOtHjYa7hXQteCds?hl=sr Super, znaci nije bila hladna. Letovala sam pre par godina u CG pocetkom septembra voda je bila topla, mislim moglo je da se kupa. Samo me je strah da ne bude hladnija voda nego sto je u CG. 2 hours ago, Kwabena said: Ćaos! Pre tri godine sam tamo radio od maja do kraja septembra i bila je okej voda, hladna ne svakako, tako da ne brini. Ukoliko budes isla, evo mapa ostrva, koju sam pravio za svoje prijatelje, gde treba ici i kod koga svratiti, sumnjam da se ista promenilo za ove tri godine kad su onakvi simpaticni ali lenjivci hehe https://www.google.com/maps/@40.6783421,24.562388,11z/data=!3m1!4b1!4m2!6m1!1s1O3ar1XhgzmncOtHjYa7hXQteCds?hl=sr Super, znaci nije bila hladna. Letovala sam pre par godina u CG pocetkom septembra voda je bila topla, mislim moglo je da se kupa. Samo me je strah da ne bude hladnija voda nego sto je u CG. E da, i hvala za mapu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2018 Bili smo pre 5-6 godina u Potosu....divno letovanje...planiramo dogodine da repriziramo....voda divna ,cista, topla...mi ,da ne kazem "vekovima" idemo zadnjih 10 dana maja i zadnjih 10 dana septembra...osim jedne godine u Leptokariji(ali tu je Olimp)uvek je super vreme...eventualno oblacan dan iskoristimo da odemo negde...Na Tasosu smo muz i ja busom obisli Limenariju, crkvu Arhangela Mihajla ( sa sve stopiranjem u jednom pravcu),selo Teologos.Od Potosa do Pefkarija lepa setnja od pola sata...ako produzis prema Limenariji,plaza Metalija....sve u svemu, bozanstveno....e sad vreme kao vreme ne mozes da predvidis...uostalom vidis ove godine juli,pa prosle godine Toroni na Sitoniji...mi na to ne gledamo...ako je oblacno idemo na izlet...ali uglavno se desava da je 8 od 10 dana super...ili 10 od 12 koliko je neka smena. O cenama ne bih,jer su smesne. Sve preporuke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites