Jump to content

Featured Replies

Posted

Pre par dana Lazar, Nenad i ja smo sedeli i caskali sa jednom novinarkom sa radia B92 pa cemo sutra u emisiji BBC i B92 u 14:00 biti pusteni u etar, verovatno negde u drugoj polovini emisije.

Pa, ako je neko blizu svog radio aparata u to vreme... 

;D

Svaka cast za promociju.

Mozda bi trebali da ih pozovete kad bude neko okpuljanje pa da i o tome nesto kazu,ali otom potom.

• Author

Pa morala sam Lazare... iako su mene isekli i necu uopste u etar... morala sam  :hihi:

Marko ajde objasni nama obicnim smrtnicima kako funkcionishe taj stream

123

jupi evo kolega i ja smo ionako na tom streamu :)

samo da nas konekcija ne zeza  ;)

clap.gif' alt=':clap:'>

Мени се интервју баш свиђа, мада не волим кратке форме, где новинари покушавају у 2 минута да ставе причу од два дана и онда појела маца. zvizhd

У сваком случају момци (и исечена Марина) свака част. :spot:

Intervju počinje tek u 49. minutu emisije...  flowers::

Upravo tako, 49min, a do tad  :bag:  Kome da se javim za odstetu za pretrpljeno ostecenje usiju do tog spasonosnog minuta?

Bilo je malo skarabudz, jer kontam da ste napricali svasta ( u Marinu ne sumnjem ), ali je sustina ubodena. Sad smo kao popularni...  zvizhd

pa, u interjvuu nije rečena adresa sajta, iako sam obaveštena da je novinarka uveravala da će biti, tako da je povećanje posećenosti moguće samo ako se neko potrudio da google-a, a onda još shvatio razliku između nas i onih što su nam ukrali ime...  :bang:

Znam da kasno reagujem, al' ajd'.

Jesu, spomenuli su adresu, cak i emisiji koja je isla pre te, cika nas je lepo najavio, sve sa adresom. Valjda niko ne slusa taj B92, sta li vec?!  zvizhd