Posted March 25, 200817 yr Posto je kod nas uveliko u jeku registracija domena sa nacionalnim kodom .rs rekoh da pogledam sta se po tom pitanju radi u Crnoj Gori. Ukucam ti ja tako u moj browser www.me i imadoh sta da vidim. Otvori se zvanicni sajt Republike Crne Gore. Listam ja tako stranice i nabasam na "Servisne informacije". I tamo stoji sledece: Viza Za Crnu Goru nije potrebna viza ukoliko ulazite u Crnu Goru direktno: - preko medjunarodnih aerodroma u Podgorici, Tivtu i Cilipima ( Hrvatska) - preko kopnenih granicnih prelaza: Debeli brijeg - iz Hrvatske, - Vilusi - iz Bosne i Hercegovine, - Bozaj - iz Albanije - preko luckih granicnih prelaza u: Baru, Kotoru, Budvi i Zelenici. Za Crnu Goru je potrebna viza ukoliko ulazite u Crnu Goru preko medjunarodnog aerodroma u Beogradu ili iz Srbije. link: http://www.me/informacije/informacije.htm Postoji li neko logicno objasnjenje ovoga iznad? Ja stvarno ne razumem sta je pisac hteo da kaze.
March 25, 200817 yr Drzavni praznici 1. januar - Nova godina 27. april - Dan ustavnosti SRJ 1. maj - Medjunarodni praznik rada 29. novembar - Dan Republike Fantastican sajt Copyrigt © 2000-1 Vlada Republike Crne Gore Bitno da je na novom domenu...
March 25, 200817 yr I ne znaju ni koja im je najviša tačka u zemlji Bobotov kuk(planina Durmitor)-2.522 m