Jump to content

Featured Replies

Posted

evo shta oni kazu o sebi:

The underlying theme of TrekEarth is learning more about the world through photography. TrekEarth fosters this by allowing photographers to display their work grouped by regions in a supportive and orderly environment. This is accomplished by an easy-to-use system which encourages people to critique each other's work. Integrated with this system are forums designed to encourage discussion about specific photos, countries, and general topics. Since TrekEarth is globally oriented, it is completely multilingual capable, allowing for the widest audience possible. Ultimately, TrekEarth depends on the civility, honesty and participation of its members.

Mission: TrekEarth is dedicated to fostering a global community interested in photography from around the world. TrekEarth members strive to provide engaging photographs and useful critiques for each other and the entire internet community.

evo posetite http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Serbia_and_Montenegro/

a mozete i moje fotografije:

http://www.trekearth.com/members/mpetrovic/photos/

i tako to..

• 4 months later...
  • Author

zar stvarno nikoga na STu ne zanima TrekEarth? pa to je ostvarenje vashih snova, putovanje iz fotelje, aman  :blob:

elem, promenismo mi zemlju pa evo novog linka za sve koje mrzi da klikcu vishe od jednom:

http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Serbia/

dodjavola, pa pojma nemate koliko su moje fotke tamo dobre  :spot: evo vam link, on se nije menjao (cija to pred-izborna fraza beshe?):

http://www.trekearth.com/members/mpetrovic/photos/

... pa to je ostvarenje vashih snova, putovanje iz fotelje, aman :blob:

ovo izgleda kao neka prozivka  ::crazy:

Meni je eto ovaj topic prosao skroz neprimeceno... Jes' dobar sajt!

Damn, vec su obradili Novi sad  :-)

:mrgreen:

Nisam ni ja primetio ovu temu...

Fine su ti slike! Narocito Ohridski galeb, Devojka koja cita knjigu i Izmedju Zemlje i neba.

...a vidim ima i mene 8-)

A putovanje iz fotelje bas i nije ostvarenje nasih snova, vec nazalost nekima jedina mogucnost . . .

• Author

cekaj cekaj kako ima tebe, gde sam te to uslikao? :) nisam znao da imam celebritija na fotKi =]

meni se nesto dopala i ona cura od prekjuce, sa zalaskom sunca iza i onim stepenicama, chik pogodite gde je to uslikano. dodushe, dushmani mi dadoshe tek 2 poena za sada.

ma ljudi, uchlanite se na pomenuti sajt pa sve lepe rechi i pozdrave upucene meni pretochite u poene (bambije) =]

Acketa, pa daj ako imas i ti lepe slike iz NSa, kachi tamo, da gledamo (sarmu dok kusamo, shto bi rek'o jedan estradni umetnik) =]

nego putovanje iz fotelje. aman, ja sam mislio to kad se nema para kad se sedi u fotelji a opet, putuje se na neki nachin, makar kroz slike i 'note', ima li boljeg? :D

cekaj cekaj kako ima tebe, gde sam te to uslikao? :) nisam znao da imam celebritija na fotKi =]

:-D mislio sam na virtuelnog forumskog mene - sunrise - imas takvu fotkicu

A na koju sekicu mislis, onu "faces" ili "moment of clarity"? Obe su fine :)

• Author

a da da imam tvoju sliku u puno boja i prelaza. tacno =]

hm, pa i jedna i druga su fine, pravo zborish :) dzabe dzabe, udato to..

ma mislim na sliku 'girl..' treba da je hronoloski pretposlednja poslata. nazvah je tako jer fotografije sa recima u opisu kao sto su 'girl' 'female' 'bilo-sta-takvo' lepo prolaze.

mada je ta ista slika najbolji demanti, ah, ljudi ne vole umetnost :)

Slike su odlicne ? :spot:

Bravo za Marka za sliku sa topom i zalaskom sunca ?clap

Mozda bi mogla da se otvori stranica na ST sajtu sa odabranim i najkvalitetnijim slikama koje su napravili clanovi forum sirom Srbije. Mislim da bi to bilo super za strance (a i za nas) koji posecujemo sajt....mapa Srbije i klikom na zeljeni grad, mesto, banju, planinski vrh ili slicno dobije se veliki izbor slika....sta mislite o tome? :wink:

dobije se veliki izbor slika....sta mislite o tome?

Mislio sam o tome još ranije, ali ja jednostavno nema šanse da nađem vremena da tako nešto napravim.  U svakom slučaju, bilo bi super da se napravi, pa ako neko zna da pravi web stranice i ima vremena i želje...