April 18, 200817 yr ipak i ja dolazim. uz malo srece cu doci do frizbija, trenutno su zarobljeni na mestu kome nemam pristup, da ne objasnjavam sad nego, al ste konfuzni bre, citam da vidim kad je okupljanje, u prvom postu pise u 19, a zatim marina kaze "dogovoreno, vidimo se u 21"
April 18, 200817 yr eh stefane, ja evo imam ispit u nedelju u 10 ujuto (da, postoje i takvi profesori kojima je lakshe nedeljom da rade) pa cu ipak doci.. a i par sati na svezhem vazduhu ti samo mozhe prijati.. a chivitli, koliko ja znam opkupljanje i jeste u 21h, dakle 9
April 19, 200817 yr kod katedrale, jel? e da, cisto da znate da cu nekom da se uvalim na gajbu, jos uvek ne znam ko je zrtva
April 19, 200817 yr Chi, zar nije uvek bilo kako Marina kaze? e da, cisto da znate da cu nekom da se uvalim na gajbu, jos uvek ne znam ko je zrtva uh, svom srecom ne zivim vishe u NS-u
June 7, 200817 yr Gorska sluzba .gif' alt='::'> I, jel bilo?? I 'otje li biti opet?? Ja sam "delimicno" nov clan , i dosh'o bi' ak bude opet... Jel smem? ... ....ne smem??
June 8, 200817 yr Bilo je... i od novih clanova se pojavio... hmmm, cek da vidim... niko I tako smo se mi, stari clanovi lepo siti ispricali, pevali, igrali frizbija, pili sa nekim Islandjanima, jednom Rumunkom, Nemicom, Portugalcem i Holandjaninom... bilo nam je lepo. A vi novi clanovi, uskacite u neku akciju. Bice nesto preko leta... Ili to ili lepo pozovete nas "stare clanove" na okupljanje, akciju koju smislite ili nesto slicno, i mi dodjemo, jer pozive ne odbijamo.
June 8, 200817 yr Ok drugari, ja sam za! Ajde ako je jos neko od novih clanova raspolozen nek se javi ovde...
June 8, 200817 yr S obzirom da sam pobrkao ona CS i ova KPS okupljanja, recimo da sam i ja nov clan. Tako da sam u igri za bilo kakve aktivnosti.