Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Nameravam da turistički putujem od Novog Sada preko Banja Luke do Jajca a od Jajca da se vratim preko Sarajeva do Novog Sada. Molio bih iskusne putnike  ovim putevima za pomoć. Kojim putem da idem, kakvi su putevi i slično. Naročito me interesuje ruta od Jajca preko Sarajeva do Novog Sada.

Nista komplikovano, ides magistralom koja je u dobrom stanju i okruzuje je prelijep pejzaz. Ako ides svojim prevozom, najbrze ti je preko autoputa kroz HR za Banja Luku, mozda je nesto jeftinije a svakako duze ako ides koridorom tj preko Bijeljine. Mozes ovu rutu odraditi i javnim prevozom tj busevima. Za sam grad Jajce, sasvim ti je dovoljan jedan dan.Od BL do Jajca ti treba maksimalno 2 sata (busom), od Jajca do Sarajeva neka 4 sata, isto busom.

• Author

Nameravam da idem sopstvenim prevozom. Rutu od NS preko Banja Luke do Jajca sam prošao prošle godine. Više me interesuje kao vozača put od Jajca do Sarajeva.

• 4 weeks later...

Najbolje bi ti bilo iz Jajca u Travnik (pojedeš ćevape) i onda na autoput za Sarajevo.

• 10 months later...

Da li neko zna kako da iz Trebinja stignem do Neuma,tj postoji li neki prevoz (bus,linijski taxi)? Pošto izgleda linija za Dubrovnik nema 

A da li se možda može u ovom trenutku ikako stići do Dubrovnika iz Trebinja? Mislim na problematiku prelaska granice,SRB pasoš.. I da li uopšte postoje neke linije? 

• 1 year later...
  • 4 weeks later...

Da li ikome ko planira da putuje u BiH trebaju konvertibilne marke (KM)?

Uštekala sam a u petak napuštam pa da se ne bismo cimali ni vi ni ja po bankama i menjačnicama, i da bismo izbegli proviziju, možemo da se menjamo jer meni trebaju ili EUR ili RSD.

Do petka sam u okolini Sarajeva pa prelazim tog dana u SRB. Ali možemo da se dogovorimo privatnim porukama gde-kako-šta-koliko, samo se javite!

Najlakše je zamjeniti na manjim benzinskim pumpama za euro, uglavnom je kurs 1,95.

hej, hvala na savetu.

kurs je i po bankama i po menjacnicama 1.95m svuda je isti i to nije prob. Problem je provizija.

Da li manje benzinske pumpe uzimaju proviziju i kolika je otprilike ako imas tu informaciju?

Hvala!

7 hours ago, Aki said:

hej, hvala na savetu.

kurs je i po bankama i po menjacnicama 1.95m svuda je isti i to nije prob. Problem je provizija.

Da li manje benzinske pumpe uzimaju proviziju i kolika je otprilike ako imas tu informaciju?

Hvala!

Ne uzimaju proviziju, nego ih pitaš koliki je kurs, negdje ce reći 1,945, negdje 1,94.  a na većini 1,95.