Posted December 1, 2019 Planiram da tokom zime odem autom u Temišvar, Segedin, ili tu negde, ne mnogo daleko od granice, 1 ili 2 dana. Imam 1-2 (eventualno 3) slobodna mesta u autu, pa ako neko hoće da se pridruži nek se javi. Tamo su sada praznični vašari, a inače su lepi gradići. Ja sam ranije već išao, pa ako neko zna druge destinacije na tom rastojanju zaiteresovan sam i za to. Polazak iz Beograda (ili okoline), a putnike primam i usput (Pančevo, NS, itd) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2019 Pozdrav, ja sam zainteresovan za takvu varijantu za neki vikend. U principu sam slobodan subotom i nedeljom, posto tada ne radim. U Segedin sam isao nekoliko puta, ali je uvek interesantno otici, a u Temisvar nisam. Ako zelis mozemo da nastavimo pricu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2019 (edited) Ćao, i ja sam zainteresovana, uglavnom sam slobodna a najviše me zanima kombinacija obilaska +termalne banje kojih ima u tim predelima, naročito rumunskie gde nisam bila. Ako ima snega, može da se kombinuje nordijsko skijanje. Javite se u gospodjica56@gmail.com za detaljnije dogovore Edited December 22, 2019 by gospodjica notiy of replies Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2019 (edited) Zdravo, da nema mozda jos mesta? ja sam bio u Temisvaru nekoliko puta, i rado ponovo tamo idem. Prvi put sam tamo isao preko agencije a posle nekoliko puta autom. u Segedinu nisam nikada bio. u slucaju da dodje do neke promene slobodno me kontaktiraj. Edited December 24, 2019 by KillMonday dopuna posta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2020 Koliko sam video na internetu, praznični vašar se završava 3.1. tj sutra. Ako se nekome ide posle toga, možemo da se dogovorimo. I mene bi zanimale termalne banje, a za rumunske ne znam, pa molim Gospodjicu da napiše neke detalje o njima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites