Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

drugari, kako se najbolje stize do liona? gledao sam sve moguce kombinacije, ali nisa pametno nisam nasao, sem mozda temisvar-milano, pa onda voz do liona...

EasyJet leti tamo... Pogledaj mozda mozes da iskombinujes neke jeftine letove iz Barcelone, Madrida, Rima, Veneceije, a do tamo da stignes naravno iz Temisvara :)

Ostale kompanije mozes videti na http://www.flylowcostairlines.org/low-cost-airlines/flights-to-airport-lyon-lys.html

• 2 months later...

Sad smo bukirali Easy Lisabon-Madrid. Kada smo isli korak po korak sa placanjem kod torbe je ponudio za 11e torbu od 32kg. Da li je to bilo do sada ili su podigli kilazu kada i Wizz posto nisam sigurna da je pre godinu ipo bilo da moze ovoliko da se natrpa. I dalje mi nije jasno gde je razlika u ova dva teksta... :? :? :?

Each passenger is allowed a maximum combined hold baggage weight of 50kg including any sports equipment, subject to available space. The maximum weight for any single piece of baggage is 32kg.

a posle kaze:

•Up to 8 pieces of checked-in hold baggage to a maximum combined weight of 20kg. Each piece of checked-in hold baggage will incur a fee, which is payable online or at the airport at a higher charge. A fee per kilo for excess weight is charged at the airport prior to departure

Drustvo, jedno kratko pitanje :)

Kada bukiram kod wizza za nekog drugog kartu, da li je dovoljno da njegove podatke upisem samo kod odeljka "passengers" ili i u odeljku "contact" ?

Hvala

contact mozes da budes ti ili neko treci. vazno je samo da je putnik taj koji putuje.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Danas u "24 sata" ima jedan kratak tekst kako su pedantni japanci izracunali uz neke samo njima poznate formule, da cete najbolje i najjeftinije proci ako avionske karte kupujete 8 nedelja pre puta i to u posle podnevnim casovima, pa ako neko mozda ima zelju neka proveri.

• 4 weeks later...

Pozz svima , ima li ko iskustva sa trazenjem leta za tajland (isao bi pocetkom januara i ostao mesec dana)  , nisam gotovan trazio sam dosta na netu bila je 540 eur iz beca preko qatar airwaysa ali je drasticno poskupela ,preko iste sam nasao za 600 iz londona i bluexpres airlines iz milana /rima za 590-650 eura + do tamo wizz iz bg-a ili temisvara

da li je jeftinije da se sad rezervise ili ima sanse da pojeftine neke kompanije , da li imate jos neku ideju iz turske ili slicno ?

Ja sam prosle godine leteo iz beca za 610 eur emiratima i kupio sam katu sredinom decembra a leteo 23. januara,drugim recima,najbolje je mesec dana pred put,tada uvek imas promocije,pogotovu kod emirata,s' tim sto su emirati bili u to vreme nekih 30 eur jeftiniji od quatar airwaysa. I ne znam da li si provalio da cena koja ti izadje na kalendaru na quatarovom sajtu,nije konacna,na njih idu jos i takse. A za istanbul sam cuo da moze da bude jetftino ali se nazalost nisam uverio. Sto se tice blue-air problem je po meni sto ne mozes da povezes letove nikako,i morao bi da prespavas u italiji,a to ti je trosak. Bas i ja sada jurim nesto karte,ali vidim da je jos uvek rano,tako da cu sacekati promociju emirata,i najverovatnije opet sa njima iz beca.  :mah:

• 1 month later...

jedno pitanje...

imam samo visa electron karticu...

mogu li placati kartu kod Air Arabie s njom?

hvala...

pa citam po forumu da neke kompanije ne primaju VISA electron.

a za Air Arabiu nema nigdje konkretno na forumu

pa citam po forumu da neke kompanije ne primaju VISA electron.

a za Air Arabiu nema nigdje konkretno na forumu

jel itko ima konkretnog iskustva?

pa nije valjda tako tesko odgovorit?

Prvo, sve pohvale, odusevljena sam vasom upucenoscu i solidarnoscu! clap.gif' alt=':clap:'> Da nisam sasvim slucajno naletela na ovaj forum zivela bih i dalje u neznanju! :) Zamolila bih vas ako moze neko od vas iskusnih da mi otvori oci, posto sam pocetnik u pretrazivanju low cost letova i kupovanju uopste karata preko interneta.

Interesuju me 2 povratne karte do Madrida, za docek Nove godine...nasla sam juce na sajtu Wizzair-a Temisvar (29.12.2010.) - Madrid (02.01.2011.) za 147 eura a vec danas za 170e i to mi je malo mnogo, a na Spanair-u Beograd (26.12.) - Madrid (06.01.) za 145e ali mi ne odgovara toliko dana provedenih tamo, 4-5 najvise...Da li neko zna za neku povoljniju ponudu sa presedanjima?!

Kontam da mi se vozom svakako ne isplati da idem do Spanije...

Hvala unapred,  :mah:

Mozda da probas kombinaciju preko Milana ili Rima, sa Ryanom ili nekim od vec puno puta pomenutih kompanija

Увек су за нову годину и божић доста скупље карте и код лов кост компанија.

Ti datumi za te pare (Wizz - kraj decembra-pocetak januara) mislim da je vise nego povoljno. Ni u junu nisu pustali karte za cuvena 29e TSR-MAD....i oni znaju za jadac i kad ce ionako biti pun avion zasto da ne udaraju malo.

Ryan u tom terminu nigde nema akcije...cak je svuda regular fare...

Kod Easy-a npr Rim-Madrid 120e...

generalno, pogresan termin za jeftine karte

• 3 weeks later...

Ne vidim zasto nebi mogao sve dok na poledjeni imas kod od 3 ili 4 cifre.

Jesi li pokušavao ti tako? Meni npr više odgovara sa visa electron da plaćam jer imam veći limit xixi :) i baš sam video na mojoj postoji trocifreni kod

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pa ajd probaćemo pa ako mi uspe postovaću ovde ;)

• 4 weeks later...

Resio sam da se prijavim da dobijam novosti od ovih low-cost kompanija:

http://wizzair.com/

http://www.ryanair.com

http://www.easyjet.com/asp/en/book/index.asp?lang=en

http://www.germanwings.com/en/index.shtml

...i usput primetim da ovi EasyJet lete od (i ka) Kosovu,ali ne i od (/ka) Srbiji :x

EasyJet...ccc... :bang:

EDIT:primedba takodje na sajt Germanwings-a.

Kod svih ostalih imas da odaberes pocetno mesto putovanja,pa ti onda izbaci za dati grad/aerodrom moguce destinacije )za koje,dakle,postoje letovi),dok kod germanwings-a moras sam da "bodes" da li za datu relaciju postoji let ili ne :x Ili te upucuju na timetable,ali i tamo kad izaberem parametre koji me interesuju (od ponudjenih) mi izbaci "There are no flights available for the selected period"...

Trebalo bi da dodju uskoro i ovde. Sta god mislio o njima, veoma su pouzdani, precizni i tacni!

OK,putovao sam sa njima jednom (Atina-Berlin),ali kad sam video ovo za Kosovo...ha...

Anyway,valjda ce doci i kod nas jednom.